Gå til hovedindhold
Lokalt

»Rigtige Mænd« på charmetur i Skive: »Giv os nu det løb«

04-03-2017 KL. 00:59
Søren Holm (»Smeden« fra »Rigtige Mænd«) mødte smeden Michael Pedersen fra Søby Maskinfabrik, da han var i Rema 1000 på Holstebrovej i Skive for at slå et slag for Rigtige Mænd-løbet - og sundere livsstil. Foto: Marianne Albeck
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Søren Holm, alias »Smeden« fra den populære livsstils-serie Rigtige Mænd besøgte fredag Skive for at fyre lidt op under skibonitterne.
Skive er en af de forholdsvis få kommuner, som har takket nej til at arrangere 2017-udgaven af »Rigtige Mænd-løbet«, men det har produktionsselskabet bag DR-serien ikke tænkt sig at acceptere uden kamp.
Producent Marianne Albeck fra »MakeItBee« havde derfor taget »Smeden« med på charmetur i Skive. Hos Rema 1000 i City Vest kunne man få en snak med Søren Holm, og der blev delt flyers ud om løbet.
»Smeden« mødte blandt andet en anden smed, nemlig 37-årige Michael Pedersen fra Søby Maskinfabrik A/S, og han var noget forbavset over, at rende ind i Søren Holm på sin fredagsindkøbstur.
- Jeg er en stor fan af programmerne, og har faktisk flere gange talt om, at det kunne være spændende at møde Søren, fortæller Michael Pedersen, der betegner sig selv som »kraftigt bygget« og 177 centimeter høj.
Derfor er programmets tema om livsstilsændringer hos granvoksne mænd også gået rent ind.
Søren Holm sagde faktisk til mig, at bare tre gange 20 minutters gåtur om ugen gør en forskel. Programmet har fået mig til at beslutte, at jeg skal finde en måde at motionere mere på, fortæller Michael Pedersen.
Rigtige Mænd-løbet afvikles i mindst 60 kommuner 24. maj og igen til foråret 2018. Dansk Firmaidrætsforbund står for selve løbsafviklingen, men det sker i samarbejde med kommunerne og lokale idrætsforeninger, som skal stille med frivillige og til gengæld får del i løbsindtægterne.
Ifølge Marianne Albeck koster det ikke kommunerne noget at være løbsværter.
Tv-serien om Rigtige Mænd, som MakeItBee producerer i samarbejde med DR Livsstil, har i perioder haft over en million seere.
tj
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland