Gå til hovedindhold
Lokalt

Michelin-stjerne giver fulde huse

17-03-2017 KL. 16:34
Der har været masser at lave for Skive-drengene Christian Neve og Christoffer Norton, efter deres restaurant - Domestic i Aarhus - fik en Michelin-stjerne for nogle uger siden. Privatfoto
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
For mindre end en måned siden fik restaurant Domestic i Aarhus med Skive-drengene Christian Neve og Christoffer Norton blandt drivkræfterne en af de eftertragtede Michelin-stjerner.
Og den anerkendelse blev et startskud til en helt anden hverdag på restauranten i Mejlgade.
- Lige inden, vi fik stjernen, havde vi siddet og snakket om, at vi ikke skulle bruge for mange penge på forskellige ting, og vi havde et stramt budget. Og nu har vi fuldt hus hver dag, og flere er på venteliste, så det er en kæmpe omvæltning, siger Christoffer Norton, der er chefkok i restauranten.
Fulde huse og ventelister har blandt andet betydet, at personalestaben er blevet udvidet med tre personer. Det har været nødvendigt for at kunne følge med.
Det er både en kok, en kokkeelev og en tjener, der er kommet til.
De mange gæster kommer fra både Danmark og udlandet, og der har også været en klar tendens til, at flere selskaber nu søger mod restauranten.
- Vi har i hvert fald to selskaber om dagen i øjeblikket, og det gør, at vi kører på pumperne, men vi nyder også, at der er fuld gas på, siger Christoffer Norton.
Selv om Domestic nu figurerer i Michelin-guiden, så forventer Christoffer Norton dog, at det store pres vil stilne lidt af. I hvert fald i hverdagene.
- Vi lever lidt på nyheden lige nu, og der vil komme dage, hvor der ikke vil være lige så meget at lave. Men jeg tror, at weekenderne vil være fuldt booket op i lang tid fremover, lyder det fra Christoffer Norton.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland