Gå til hovedindhold
Sport

Borgmesteren sagde tillykke til oprykkerne

20-03-2017 KL. 11:08
Torsten Nielsen, Viborg-borgmester, havde en bagatel af 40 flasker vin med som belønning til Stoholm-truppen. Her står Nicklas Hornung for tur. Foto: Lars Horn/Scanpix Foto: Lars Horn
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Blandt gratulanterne i Klarup-Hallen var Viborg-borgmester Torsten Nielsen fra Sparkær, som sammen med fru Lene havde taget turen til det nordjyske for at se Stoholm.
Borgmesterens »bagage« fyldte godt op i bussen, for i tilfælde af Stoholm-sejr/uafgjort, medbragte han nemlig 40 flasker vin, pakket 2 og 2 - således, at der var kommunal vingave til samtlige spillere, holdledere, trænere med videre.
Med lidt møje og besvær fik Torsten Nielsen også fat i en mikrofon, da sejren var i hus - og fik dysset de glade fans og spillere så meget ned, at han kunne sige tillykke.
- Det var jo nærmest en »finale« værdig - bagud i starten, med igen fra 7-7, og I viste over hele kampen, at I var de rette vindere. Men vi fik både spænding og medrivende håndbold, inden »eventyret« var til ende, sagde borgmesteren, der er en regelmæssig tilskuer i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
- Rent kommunalt er vi stolte af, at kommunens tredjestørste by er hjemmebane for det nu højest rangerede herrehold, sagde Torsten Nielsen.
- Jeg har aldrig selv spillet håndbold. Det har været fodbold, men jeg kan vældig godt lide at følge spillet som tilskuer - og jeg har mange kasketter - både som borgmester, som medlem af erhvervsklubben omkring Stoholm IF og som menig fjandbo, slutter Torsten Nielsen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland