Gå til hovedindhold
Sport

FC Midtjylland henter Frederik Brandhof i SIK

11-04-2017 KL. 12:00
06.03.2016. Fodbold Bet 25 Ligaen. FC Helsingør vs. Skive IK på Helsingør Idrætspark. Frederim Brandhof, Skive IK, efter målet til 1-1
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Skive IK må pr. udgangen af juni sige farvel til en af sine allerstørste profiler, nemlig 20-årige Frederik Brandhof.
Han skifter til FC Midtjylland, der har hentet midtbane-talentet på en 4-årig kontrakt - og på en aftale, der indebærer, at Brandhof spiller efteråret for Skive IK.
Aftalen både glæder - og gør ondt på - sportschef Jesper Larsen.
Tirsdag middag kl. 12 blev den hidtidige Skive IK’er, Frederik Brandhof, præsenteret som ny FC Midtjylland-spiller.
Det sker efter at den 20-årige som stor knægt, blev hevet op i førsteholdsvarmen i SIK-regi - hvor han har opholdt sig siden - og i mellemtiden nået meget snert på 100 førsteholdskampe i den oftest gule trøje
Brandhof har kontraktudløb i Skive efter denne sæson - og har lavet en fire-årig aftale med sin nye arbejdsgiver - dog med den klausul, at han spiller efteråret som udlejet til Skive IK.
- Min agent (Allan Reese. red) vurderede, at jeg skulle søge nye græsgange, og det er da en spændende udfordring for mig. FCM har i en eller anden grad fulgt med siden forårsudlægget i Vejle, og nu har vi så fundet hinanden. Der var interesse fra anden side, men ingen så konkrete som FCM, siger 20-årige Brandhof, der blev student i sommer.
- Det er da en slags drøm - at blive fuldtidsspiller i superligaen, og går det, som vi håber og ønsker, så må det da gerne hedde udlandet i løbet af en given periode, siger han, der har haft sin U20-landsholdsdebut.
- Jeg venter lidt med at flytte derned, men på sigt, så flytter jeg. Det er også en spændende tid i Skive, så i det lys er jeg glad for aftalen om at tage efteråret med her.
Såvel Frederiks far som bedstefar, Claus og Søren, har masser af SIK-fortid, og Claus Brandhof sidder aktuelt i eliteafdelingens bestyrelse, og farbror Rasmus var sportschef i klubben før Jesper Larsen vendte tilbage.
At FCM har fulgt Brandhof blev synligt i forrige hjemmekamp, da sportsdirektør Claus Steinlein overværede kampen mellem Skive IK og Næstved
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland