Gå til hovedindhold
Lokalt

Stor narkoaktion i Skive: Politiet slog til mod flere adresser

19-04-2017 KL. 10:31
Politi og Falck til Netavis Foto Casper Jacobsen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Et stort fund af hash og flere mindre fund af forskellige former for narkotika var udbyttet, da politiet tirsdag fra om formiddagen slog til mod flere adresser i Skive by.
Aktionen begyndte klokken 11, og i første omgang blev der aflagt besøg på fire adresser på to kollegier i Skive, nemlig på henholdsvis Huginsvej og Arvikavej. Både flexpatrulje og narkohunde deltog i politi-aktionen.
På Huginsvej uden det store udbytte, idet der dog på en af to adresser blev fundet tre joints.
På Arvikavej fandt politiet på en af adresserne i alt 1452 gram hash.
- Usædvanligt meget, og ingen tvivl om, at der er tale om handel med stoffet. På et kollegium og på et kollegieværelse. Det er rigtig skidt, men det er godt, vi dermed har fået faet i en af forhandlerne, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.
Kolegie-værelsets beboer, en 18-årig mand, blev anholdt og afhørt. Han er sigtet for handel med hash og kan derfor se frem til et større retsligt efterspil.
På en anden adresse på Arvikavej blev der fundet tre gram hash, og beboeren er sigtet for at besidde stoffet.
Mens politiet var i gang med aktionen på de to kollegier, fik de et tip om, at der også blev opbevaret narko på en adresse på Mellemtoften i Skive.
- Mens vi alligevel havde narkohundene, kunne vi lige så godt besøge stedet, siger Niels Bach.
Her fandt politiet 0,22 gram MDMA samt 90 ritalin-tabletter, der er receptpligtige og i øvrigt kan give en form for rus. Det anvendes mod ADHD og meget voldsom søvntrang, da det virker opkvikkende, men da parret på Mellemtoften ikke havde recept på pillerne, er besiddelsen af dem ulovlig. Derfor er den ene af beboerne, en 48-årig mand, nu sigtet for ulovlig besiddelse af både piller og MDMA.
Mens politiet var på Mellemtoften i Skive, kom et yngre par på besøg. Da de kom i bil, besluttede politiet at narkoteste bilens fører, en 26-årig mand fra Skive, og narkometret gav udslag for kokain. Han er derfor sigtet for at have kørt bil i narko-påvirket tilstand.
- Det var en sidegevinst, som Niels Bach udtrykker det.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland