Gå til hovedindhold
Lokalt

27-årig kvinde forsøgt voldtaget i gymnasieparken

20-04-2017 KL. 13:47
Politi og Falck til Netavis Foto Casper Jacobsen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
En 27-årig kvinde fra Skive blev onsdag omkring klokken 16 forsøgt voldtaget og krænket seksuelt på en af stierne i gymnasieparken ved Skive Gymnasium.
Først torsdag meldte kvinden, der var meget berørt, sagen til politiet. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.
Den 27-årige var ude at løbe, da en mand griber fat i hendes bukselinning og hiver hendes bukser ned med en ene hånd, mens han med den tvinger hendes hænder om bag på ryggen.
Han bøjer kvinden forover og krænker hende seksuelt på flere måder, som politiet ikke ønsker at uddybe.
På et tidspunkt får kvinden med den ene hånd fat i en peberspray, hun har på sig. Hun sprøjter mod mandens ansigt, og han giver slip. Hun kommer fri af manden og løber væk.
Inden da har manden på gebrokkent dansk sagt, at han »vil have hende«, og at hun skal holde op med at gøre modstand.
Manden beskrives som af udenlandsk herkomst, talte gebrokkent dansk, 30-40 år, 190 centimeter høj og bredskuldret. Han var iført træningstøj, herunder sorte Adidas-bukser og en trøje i gråt og sort samt muligvis røde Nike-sko.
Han havde et velplejet og lidt kantet sort skæg, halvanden centimeter langt. Hans hår var også både sort og velplejet og omkring to-tre centimeter langt. På venstre håndryg havde han et stort ar.
Politiet oplyser, at man ikke har nogen formodning om, hvem manden er, og heller ikke om, hvorvidt den pågældende måtte bo i Skive eller på Skive-egnen.
- Netop derfor hører vi meget gerne, hvis nogen har set eller kender noget til en mand af det udseende, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.
Kvinden er i dag torsdag blevet lægeundersøgt, og ud over tekniske beviser på de seksuelle krænkelser har hun også fået skader i både ansigtet og på ryggen.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland