Gå til hovedindhold
Lokalt

Kommune ser på chikanesag fra Nr. Søby

20-04-2017 KL. 11:09
Foto: Steen Don
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Lokalpolitiet i Skive bekræfter, at der er kommet en anmeldelse om chikane, fordi en mand har råbt efter cyklende skolebørn i Nr. Søby.
Og politiet har allerede handlet på sagen, men politiet har vurderet, at det ikke er en sag for dem, men derimod for kommunen.
- Han har ikke gjort noget ulovligt som sådan, men han har brug for at få noget hjælp. Vi har ikke vurderet, at manden skal indlægges, så vi har taget kontakt til kommunen, som nu vil tage sig af sagen, siger politikommissær Lars Mikkelsen.
Hos Skive Kommune kan sundhedschef Trine Brøcker ikke sige noget om konkrete sager, men hun kan fortælle, hvad kommunen gør generelt i de her sager.
- Vi tager det selvfølgelig meget alvorligt, når vi får en henvendelse fra politiet, og i første omgang sender vi en opsøgende medarbejder ud til personen, så vi kan få styr på, hvad der er op og ned. Vurderer vi på baggrund af de opsøgende samtaler, at der er baggrund for at oprette en sag, skal vi først lave en udredning og derefter en handleplan, inden en egentlig bevilling om støtte kan gives, siger Trine Brøcker.
Hun understreger, at det ikke er alle, der har lyst til at få støtte, og i de tilfælde vil samtaler være fremgangsmåden.
Hvis en person chikanerer andre, vil det typisk være op til kommunen at foretage de nødvendige foranstaltninger.
- Vi reagerer selvfølgelig, hvis der sker noget ulovligt, men det hjælper ikke noget at give ham en bøde eller andet. Han skal have hjælp, og derfor er det kommunen, der skal indover, siger Lars Mikkelsen, Lokalpolitiet i Skive.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland