Gå til hovedindhold
Sport

SIK-træner: Vi skal gøre arbejdet færdigt

27-05-2017 KL. 09:06
SIK og Anders Hagelskjær var i knæ mod Nykøbing i søndags. Nu er målet at slutte godt af i AB - og drømme om et mirakel undervejs. Foto: Benjamin Christensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Når Kim Kristensen tager den realistiske hat på, så mistede hans Skive IK-hold i søndags muligheden for at få en opspilskamp om en plads i Superligaen. Eneste anden udvej er, at Helsingør i dag taber hjemme til Næstved, at Rokilde taber i HB Køge, og at SIK samtidig vinder i AB.
- Realistisk set er det nok slut. Men vi skal gøre vores arbejde færdigt, for det vil være en katastrofe at have tabt 0-1, hvis det viser sig, at Helsingør og Roskilde også taber, understreger SIK-træneren.
- Vi skal også slutte godt af for os selv. Vi har haft en god sæson, selv om vi ikke har fået så mange point på det seneste. Vi skal huske, vi har lavet noget, vi har været stolte af, og det husker man bedst ved at vinde den sidste kamp.
- At vi kun har fået 1 point de sidste fem kampe er ikke et billede af, hvordan sæsonen har været, siger Kim Kristensen, som er bevidst om, at man lige nu er skuffede, fordi man har været dygtige nok til at bringe sig i spil til en mulig oprykning helt hen til næstsidste spillerunde. Det er der noget positivt i, trods alt.
Kim Kristensen håber, den gode anden halvleg mod Nykøbing bliver en slags vendepunkt. Her fik SIK’erne endelig lukket op for posen efter mere end 400 minutters målløs fodbold. To mål rakte dog ikke til et storslået comeback, da NFC havde scoret tre gange inden pausen.
- Men det bliver hårdt mod AB. De har kendt deres skæbne længe og har jo reelt været rykket ned i hele foråret. Så det er imponerende, hvad de har lavet. De har kunnet prøve en masse ting af og har været med i alle kampe - de har fundet et andet fokus, efter at have vænnet sig til at være rykket ned, og det skal man have respekt for. Det er godt arbejde.
- Men der skal være en motivationsfaktor til forskel. De vil måske tage nogle chancer, de ikke ville gøre, hvis der var noget på spil, og der skal vi se, om ikke vi kan straffe dem lidt, siger SIK-træneren.
- Vi skal komme med et aggressivt udtryk, men vi er klar over, at AB er et godt spillende hold, så vi vil ikke være på bolden hele tiden. Men vi skal være klar i nærkampene og til at lægge et aggressivt pres på dem.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland