Gå til hovedindhold
Debat

Grethe Breums breve

06-06-2017 KL. 11:29
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Der må være læsere, der engang imellem tænker: »Hvordan får Grethe Breum (GB) dog tid til at samle stof til og skrive så mange læserbreve?«
Det gør GB så heller ikke efter hendes eget udsagn.
Den 25. maj 2016 befandt jeg mig i København, og tidligt om morgenen havde der i anledning af en DF-udflugt været nogle opringninger til mig. Et af de numre, der var ringet fra, kendte jeg ikke, og derfor ringede jeg tilbage. Til min overraskelse var det GB, jeg fik i røret. GB ville gerne oplyse mig om, at hun havde fået at vide, at nogle af DF’s læserbrevsskribenter (byrådsmedlemmer) ikke skrev deres breve selv!
Jeg kunne meddele hende, at hvis dette var tilfældet, vidste jeg ikke noget derom.
I øvrigt fandt hun det ikke så mærkeligt, hvis det forholdt sig sådan. Ganske uopfordret fortalte GB mig, at hun ikke selv skrev sine læserbreve, dels fordi hun havde travlt med sin forretning, dels fordi hun kun havde gået syv år i skole, og dels fordi hun var ordblind.
Til disse grunde havde jeg ingen kommentarer, men med den stadige strøm af læserbreve fra GB i det forløbne år, finder jeg det rimeligt, at læserne får at vide, at GB selv har fortalt dette.
Er brevene udtryk for skribentens eller underskriverens - måske begges - holdninger? Hvem er skribenten?
Er Skive Folkeblad vidende om dette?
Jeg må indrømme, at jeg ikke læser GB’s breve grundigt, men man kan hurtigt se, at hun ikke bryder sig om DF’ere. Det er lovligt og nogle gange endda forståeligt, men alt, hvad GB ikke synes om, kan vist ikke være deres ansvar.
Det får nok ikke en ende før valget til november er overstået, hvis det så gør det, men ovenstående er blot til almindelig orientering, og dette bliver mit eneste indlæg deromkring.

Venlig hilsen
Inge Lise Lyse,
Fjordbjerg Ager 7,
7840 Højslev

Svar: Kravet til læserbreve er, at der er afsender med navn og adresse, og at denne person står inde for indholdet. Anonyme henvendelser ryger i skraldespanden.
Skive Folkeblad modtager læserbreve sendt fra Grethe Breum. Avisen er ikke vidende om, at hun ikke selv skulle skrive læserbrevene.
Det er selvfølgelig tilladt at få skrivehjælp af andre borgere til et læserbrev - ligesom alle aviser ved, at der er spindoktorer, der undertiden skriver for politikere.
O.D.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland