Gå til hovedindhold
Debat

Hvor gemmer alle de potentielle kandidater sig?

12-06-2017 KL. 11:56
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
I LA Skive har vi desværre det samme problem, som de fleste andre politiske partier i Skive har; Nemlig at det er svært at finde kandidater, og få folk til at engagere sig politisk.
Som liberale ønsker vi bestemt ikke at tvinge nogen til noget. Men vi kunne rigtigt godt tænke os, at flere ville engagere sig lokalpolitisk – Det er sundt for både vores kommune og for demokratiet. Lokalpolitik er meget mere end anlægs-og kulturprojekter. Det er en måde hvorpå man har mulighed for at komme helt tæt på og med i beslutningsprocesserne omkring kommunens økonomi, kernevelfærd, samt andre vigtige prioriteringer som vedkommer os alle.
I Liberal Alliance tager vi gerne imod flere kandidater som ønsker at opstille til kommunalvalget i November – Men vi lukker for opstillinger i August. Er du en liberal ildsjæl som brænder for vækst, afbureaukratisering, flere offentlige opgaver i udbud, stop for forringende besparelser på vores fælles kernevelfærd, samt skattelettelser for resten af pengene? Så er du nok den vi søger!
Vi glæder os til et spændende valg, hvor vi satser på pæn fremgang for Liberal Alliance.

Venlige liberale hilsner,
Rune Leth Svenninggaard og Jannie Leth Christensen
kommunalvalgskandidater for Liberal Alliance Skive,
Skolevej 3
7840 Højslev
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland