Gå til hovedindhold
Lokalt

Erhvervs- og turistcenter vil ikke flytte ind i Gl. Skivehus

15-06-2017 KL. 06:14
Det har gennem nogen tid forlydt i folkemunde, at Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) ikke ønsker at flytte til Gl. Skivehus pr. 1. august 2018. Nu har SET endeligt sagt nej tak. Arkivfoto: Benjamin Christensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
En enig bestyrelse for Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) har netop meddelt Skive Kommune, at »de ikke ser SETs kommende domicil i Gl. Skivehus«.
Det skriver formanden for SET, Gregers Frederiksen, i et brev til borgmester Peder Chr. Kirkegaard (V), og heri oplyses det også, at beslutningen er truffet i enighed.
SET henviser til sin strategiplan 2016-2020, som blandt andet indeholder et samlende innovationsmiljø, som udover SET skal kunne huse nye iværksættere og det etablerede erhvervsliv samt minimere driften ved fælles faciliteter.
- Dette mener vi ikke kan rummes i Gl. Skivehus, derfor dette afslag, skriver Gregers Frederiksen.
SET ønsker at samarbejde med Step 1, som Skives lokale iværksætterhus har heddet siden 2013, og SET har flere gange udtrykt betænkeligheder ved det beskedne antal af parkeringspladser ved Gl. Skivehus.
- Det er med beklagelse at vi må sige fra på dette tidspunkt, skriver SET-formanden.
Skive Kommune købte de to huse i 2013 med det mål at istandsætte dem og udleje dem til Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland