Gå til hovedindhold
Sport

Ekstremløber kom for sent af sted - var låst inde på sit værelse

19-06-2017 KL. 13:55
Det er skilte som dette, Henning Bechmann savner nogle flere af. Lørdag var skiltningen igen mangelfuld og dertil kom, at han fra morgenen af var låst inde - og ikke kunne komme af sted. Privatfoto
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Ekstremløber Henning Bechmann fra Stoholm var på farten såvel lørdag som søndag - men han fik »kun« tilbagelagt 100 km over de to etaper af sit sommertogt - og det var ca. 30 km mindre end ønsket.
- Det skyldtes, at jeg var låst inde, da jeg skulle forlade mit logi lørdag morgen. Jeg var på et lille pensionat, og aftalen var, at jeg selv skulle låse mig ud, men der var ingen nøgle, og der var gitter for vinduerne og alt var låst. Jeg ville gerne af sted fra morgenen af - for at få afviklet så mange kilometer som muligt, før varmen sætter ind - men jeg var slet og ret fanget, fortæller han.
Det tog en masse tid og en masse frustration at »slippe ud« - og dernæst kom, at jeg igen blev ramt af dårlig skiltning, så lørdag var helt igennem en dårlig dag, hvor jeg kun kom halvvejen af det ønskede, og hvor det blev klart, at jeg ikke som planlagt kan nå til Rom på onsdag.
- Her og nu overvejer jeg seriøst, om jeg skal slutte turen i Siena, eller jeg skal ud i at bruge en dag ekstra. Søndag gik til gengæld godt, og jeg kom godt 63 km fra Lucca til Coiano - og har i alt tilbagelagt godt 740 km - men dermed er der også en fjerdedel af turen tilbage - og det når jeg ikke til torsdag, erkender han.
- Rent fysisk er tingene ok - men det slider, at jeg fortsat skal bruge kræfter på selve skiltningen, og at jeg har nogle oplevelser som i lørdags. Nu vil jeg bruge mandagen til at overveje min situation, siger han.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland