Gå til hovedindhold
Debat

Kommentar til læserbrev om voldtægt

06-07-2017 KL. 14:25
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Kommentar til et læserbrev med overskriften »Tag voldtægtsofre seriøst« skrevet af Karina Adelsbøl:
Overfald og voldtægtsforsøg, en forfærdelig serie om kvinder, som er blevet udsat for horrible overfald på Roskilde Festival. Dette fortæller Karina Adelsbøl om i sit læserbrev.
Det er åbenbart blevet helt legitimt, at udsætte kvinder for denne behandling. Det kommer ikke bag på mig, at dette sker uden, at dem, der skal beskytte kvinderne for sådanne overgreb, griber ind med straffe til de, der udøver disse overfald.
For når man i Skive Anlæg kan slippe godt fra, at voldtage en 16-årig pige, har jeg miste troen på retfærdige domme her i Danmark. Er dommerstanden dygtig nok? Nej, helt afgjort ikke, og hvis de er så har de lavet knæfald for en gruppe mennesker.
Hvordan kan en Byret dømme tre udlændige hårde domme, hvor udvisning af Danmark var noget af dommen, og så »dagen efter« bliver de 3 frifundet. En dom der fra Byret til Landsret vendte 180 grader.
Jeg oplever, at det er blevet legitimt for bl. a. nydanskere, primært fra lande hvor flygtningene kommer fra, at opføre sig som deres religion foreskriver. Dette skal nu i første omgang gå ud over vores kvinder. Denne eftergivenhed ser åbenbart ud til at fortsætte.

De bedste hilsner
Erik Mortensen,
Kybehuse 153,
Vile,
7870 Roslev
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland