Gå til hovedindhold
Lokalt

Vred kunde skabte røre: Slog bule i mekanikerens bil

11-07-2017 KL. 10:10
Den utilfredse kunde endte med at slå en bule i mekanikerens bil. Foto: Arkivfoto / Colourbox
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Søndag aften stillede en kunde i kiosken hos en mekaniker på Resenvej i Skive, hvor der også er tankstation og kiosk. Kunden henvendte sig i kiosken klokken 20.15 og forlangte sin bil repareret. Kileremmen skulle repareres. Han fik at vide, han måtte komme igen næste dag.
Da den første mekaniker mødte på arbejde klokken 04.50, stod kunden der allerede. Mekanikeren forklarede, at han havde andre opgaver, men han gik med til at låne den pågældende noget værktøj, så han selv kunne reparere bilen.
Efterfølgende udspandt der sig en diskussion, da værktøjet skulle leveres tilbage igen. Værktøjet blev givet tilbage, men inden havde den utilfredse og vrede kunde slået i fronthjelmen på mekanikerens egen bil, så der kom en bule.
Desuden viste det sig, at der også - i løbet af natten - havde været forsøg på indbrud i og muligvis brugstyveri af en VW Passat, der stod parkeret ved værkstedet. Masser af ridser og buler og ledninger, der styrer dørene, er klippet over.
- Vi ved ikke med sikkerhed, om det sidste også er den samme gerningsmand, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. Men politiet har i hvert fald registreringsnummeret på den vrede kundes bil, og han vil blive kontaktet.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland