Gå til hovedindhold
Debat

Ørelæge kan blive tvunget til at flytte fra Skive

13-07-2017 KL. 11:02
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
På forsiden af Skive Folkeblad 20 juni var artiklen: Byggestøj og høreprøver er en dårlig cocktail.
Det er jo nok et problem, der skal løses kommune contra ejer og lejer.
Men jeg er alligevel noget forundret over, at der overhovet ikke har været nogen kommentarer fra avisens læsere.
Man har lige oplevet, der er indrettet lokaler på kliniketagen i Danske Bank-bygningen til mødelokaler til kunder Danske Bank.
Ved denne ændring og indsættelse af fem vinduer, hvor meget støj det gav lige ved siden af tand- og høreklinikken også for beboere i naboejendomme, blandt andet larmende sømpistoler, der runger i hele området.
Så skriver Knud Bjerre, når man går i gang med renovering, at det kan løses ved arbejde udenfor ørelægens åbningstid. Vil det sige, man påtænker natarbejde, så alle naboer ikke kan få deres nattesøvn?
Jeg forstår godt Claus Brenner Larsens overvejelser om at flytte til Viborg, det vil være den største kattestrofe efter en eventuel forhøjelse af Danske Bank-bygningen.
Claus Brenner Larsen har en fuldt ud moderne klinik med sidste nye, moderne og avanceret udstyr. Ikke at forglemme dejligt og imødekommende personale
Hvis Claus Brenner Larsen flytter fra Skive, er jeg meget bekymret for, at det er slut med ørelæge i Skive, da det vil være utrolig vanskeligt at finde afløser.
Ørelægen har mange patienter både børn og voksne, mange ældre kommer i taxa måske på kommunens regning, skal disse fremover fragtes til Viborg, vil det blive en stor fordyrelse. I mange tilfælde er det kommunen, der betaler, men pyt! der er jo mange penge i kommunekassen. Men måske de kunne bruges til andre formål.
Knud Bjerre skriver, at man under ombygningen af Hotel Skivehus ikke havde spor problemer, jeg ved ikke, hvor han vil hen med denne udtalelse - sådan to ombygninger kan jo overhovedet ikke sammenlignes.
Knud Bjerre har skrevet, at man måske kunne genhuse klinikken under byggeprojektet, det vil være en stor og kostbar beslutning.
Jeg vil vende tilbage til landskendte arkitekt Peter Olesen, der på byvandringen i Skive blev gjort bekendt med, at man ville fordoble højden af Danske Bank-bygningen. Han tog sig til brystet, slog korsets tegn og udbrød TÆNK JER GODT OM.
Jeg tror heller ikke, indsættelsen af de fem små vinduer til det nye banklokale ville falde i god jord hos Peter Olesen. Hvis man fortsætter på denne måde, kommer det til at ligne et fængsel, mangler kun tremmer for vinduer.
Man kunne i stedet friske de mørke misfarvede søjler op med sort maling, en glimrende kontrast til omkring liggende bygninger.
Indretning af butik i stue etagen vil være godt og lad kliniketagen hvile i fred, så vil Jensen & Jensen Invest blive husket for en god gerning, særlig hvis de dropper den sammen med kommunen planlagte fuldstændig dominerende forhøjelse af bankbygningen hjertet af Skive, som mange borgere har protesteret imod.

Jørgen Jørgensen,
Torvegade 3,
7800 Skive
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland