Gå til hovedindhold
Lokalt

Ny restaurant ser dagens lys på Dalgas Torv

13-07-2017 KL. 17:52
Foto: Steen Don
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Dalgas Torv får snart et nyt spisested, når parret Heyam Mahmoud og Mohammed Osama om få dage åbner »Albeik«, der både indeholder en slagterafdeling med tilberedning og partering samt restaurant.
Det er 44-årige Heyam Mahmoud, der kommer fra Jordan, der vil stå for ansvaret i restauranten, mens 56-årige Mohammed Osama, der er palæstinenser, vil tage sig af slagterdelen.
- Min kone har været ansvarlig for driften af industrikøkkener i Jordan, så hun ved meget om, hvad det kræver, siger Mohammed Osama.
Parret, der bor i Skals, havde kigget på muligheden for at starte en restaurant op i Viborg, men Heyam Mahmoud har besøgt Skive mange gange og kan godt lide byen, og til sidst besluttede de sig for at åbne på Dalgas Torv.
- Det er et godt område at komme til, og vi håber, at vi kan være med til at løfte det endnu mere. Når folk går en tur, kan de komme herind og få noget at spise, så vi har store forventninger, siger Mohammed Osama.
mad fra mellemøsten
Heyam Mahmoud og Mohammed Osama, der kom til Danmark i 2013, har lejet lokalerne på Dalgas Torv mellem Fakta og Torvebodegaen siden marts, og der er efterhånden blevet arbejdet længe på at blive klar til åbning.
Og der satses på, at dørene åbnes for første gang i uge 29 eller 30.
- Det bliver mad inspireret fra Mellemøsten og den arabiske verden, men det bliver mad fra flere forskellige lande. Og kødet er halalslagtet, fortæller Mohammed Osama.
Meningen er, at parret vil holde åben hver dag, men kan de fornemme, at der er nogle mindre travle dage, vil de tage bestik af situationen hed ad vejen.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland