Gå til hovedindhold
Lokalt

Sweet-manager om Rock ved Åen: Penge årsag til aflysning

14-07-2017 KL. 12:11
Members of the band ’The Sweet’ (Tony, Andy, Bruce and Pete) pose with a Radio Regenbogen Award in the Europa-Park in Rust, Germany, 07 April 2017. Arkivphoto: Uwe Anspach/dpa
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Hvis arrangørerne af Rock ved Åen angiver »logistiske udfordringer« som årsag til aflysningen af Sweet og Slade som hovednavne 18. august, må det stå helt for deres egen regning.
De logistiske udfordringer ligger nemlig ikke hos bandsene, ifølge Sweets manager, Nigel Kerr fra ABS Agency i Storbritannien.
Derimod er forklaringen ifølge manageren, at arrangørerne ikke har tilstrækkelige midler til at kunne betale for glam rockshowet med de to bands.
I en mail til Skive Folkeblad skriver Nigel Kerr, at han er blevet oplyst om, at der ikke var tilstrækkeligt med penge - »sufficient funds« - til at betale de to bands, og at »the show is no longer going ahead as far as I am concerned«.
Derfor har Nigel Kerr ikke længere noget med sagen at gøre:
»The decision is out of my hands,« skriver han.
Nigel Kerr beklager, at The Sweet ikke får penge for et show, som ellers har stået i bandets tour-kalender i flere måneder - og han beklager, at lokale fans i Skive er blevet berøvet muligheden for at se et fantastisk liveband.
Rock ved Åen har fundet de to bands Die Herren og The Original Jukebox Heroes, og de afviser at refundere penge for billetterne, selv om Slade og Sweet ikke kommer til Skive som annonceret.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland