Gå til hovedindhold
Sport

Dalgaard tilbage til SIK samt unge Frandsen på plads

15-07-2017 KL. 16:21
Dalgaard
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Dagens store SIK-nyhed lørdag var, at sportschef Rasmus Brandhof sidst på eftermiddagen kunne melde ud, at målsluger Thomas Dalgaard vender tilbage til den gule trøje.
Dalgaard har senest spillet for Vendsyssel, og var på prøvetræning hos Helsingør, men kom herfra med en skade og uden aftale.
- Og nu har jeg fanget ham for det næste år. Det er en aftale, jeg er meget glad for, siger Brandhof, der ikke siger, at han nu har 2017/18 truppen, men at han er helt tryg ved det, der nu er på plads.
Lørdag blev det også meldt ud, at SIK’erne har lavet kontrakt med unge Mikkel Frandsen, 20 år, og en fyr, der har trænet med siden sommertræningen gik i gang.
Frandsen var i Kjellerup før sommerferien, er søn af tidligere SIK-slider Per Frandsen, og bor i Vridsted - og har i første omgang fået en aftale frem til nytår.
- Thomas er stadig en målscorer af høj karat og han er meget fokuseret, så jeg glæder mig utroligt meget til at byde ham velkommen, siger Brandhof.
Også træner Kim Kristensen er glad.
- Det er en fantastisk signing. Han vil lave de 10-15 mål, som kan gøre en forskel for os. Jeg er meget tilfreds med at få tilført Thomas Dalgaard, siger han.
Thomas Dalgaard har været i SIK-regi i flere omgange (billedet) og har altid været garant for mål - hans egen påstand er »et mål pr. kamp«.
Alt om det vel nok uventede comeback i bladet mandag.
Ole Tang
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland