Gå til hovedindhold
Sport

Glad Thomas Dalgaard: - Jeg kan stadig lave mål

17-07-2017 KL. 11:24
Thomas Dalgaard - med bolden - og Martin Thomsen, til højre, bliver igen holdkammerater i SIK-regi på 2017/18-holdet. Arkivfoto: Lindy Jørgensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Det var en rolig og afklaret Thomas Dalgaard, som Folkebladet fangede lørdag, da det blev kendt, at han har lavet en 1-årig aftale med den klub, som han nu har været i - i hele fire omgange.
- Det bliver fint, jeg glæder mig, siger 33-årige Dalgaard, der i forrige uge var til prøvetræning hos superliga-nyoprykkede Helsingør -og angiveligt også blev tilbudt en aftale, som han dog ikke accepterede.
I sidste sæson spillede han for Vendsyssel FF og bidrog til deres sæson med 11 scoringer.
- Jeg lover ikke et mål pr. kamp mere. Det kunne jeg love, da det hed danmarksserie-fodbold. På divisionsniveau er det sværere, men jeg kan stadig lave mål, lover Thomas Dalgaard, der tog en læreruddannelse i Skive, mens han blandt andet spillede i Viborg og Skive.
- Det bliver fint - jeg glæder mig til at spille sammen med John Dyring, Lawal og Martin Thomsen igen - og en hel flok unge fyre. Skive gjorde det rigtigt flot i sidste sæson - og det bliver da en opgave »bare« at leve op til det, men vi skal gøre forsøget. Jeg synes, at Skives projekt og set-up ser spændende ud, siger Aarhus-baserede Dalgaard.
- Du kom skadet fra Helsingør - er du skrøbelig?
- Nej, nej - det var en forstrækning, og jeg er helt klar og træner med på tirsdag, og ellers har jeg ingen skrøbeligheder.
- Bliver det din sidste kontrakt?
- Nej. Jeg regner med at skulle spille på højt niveau, til jeg er 40, så det ville overraske mig meget.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland