Gå til hovedindhold
Sport

Helikopteren fløj med pointene

07-08-2017 KL. 11:50
Skønt der var masser af ledig græs andre steder, så ville helikopteren ned lige ved siden af kampbanen i Egeris - og så blev fodboldkampen stoppet i 10-12 minutter. Foto: Benjamin Christensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
tang@skivefolkeblad.dk

Det var et opgør af de helt sjældne, som Skive IK søndag afviklede mod oprykkerne fra Brabrand.
Opgøret blev grundet stadions tilstand og forudgående regnmængder flyttet til Egeris med kort varsel.
Hjemmeholdet fik et sent sygeafbud og en skade under opvarmningen.
En mindre skare af ambulancer samt en helikopter blev midtvejs i 2. halvleg tilkaldt til en tilskuer, der blev ramt af et ildebefindende, og det skulle præcis foregå så tæt på kampbanen, at opgøret blev stoppet i 10-12 minutter - skønt der var masser af ledig græs på bane 3-4-5-6-7 osv...
Da helikopteren igen lettede, uden patient, så kom kampen i gang igen, og trods en føring til Skive med 20 minutter igen på 3-1 - så endte Brabrand med at tage alle pointene med hjem - via en 4-3 sejr.
SIK havde i dagens anledning og i forventning om et defensivt indstillet Brabrand-hold, valgt et systemskifte - fra vanlige 4-4-2 til 3-5-2 - men et tidligt føringsmål til hjemmeholdet betød, at Brabrand var tvunget frem - og det burde jo have været en fordel - men endte i et nederlag, der var barsk at kapere.
Træner Kim Kristensen var da også hård i sit sprogbrug efterfølgende: Uacceptabelt og pinligt, var i blandt ordene..
Det var anden kamp i træk af to mulige, som Skive tabte - efter forudgående føring, og holdet deler nu en pointløs bund sammen med Viborg og Fremad Amager.
Sport side 16-17
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland