Gå til hovedindhold
Debat

Vuggestuetilbud i Skive Nord

09-08-2017 KL. 12:59
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Der har i flere år været et ønske og et stort behov for vuggestuetilbud i Skive Nord.
Der er igennem flere høringssvar fra faggrupper, forældrebestyrelse, ejendomsmægler og foreninger blevet argumenteret og dokumenteret (se referat fra børne- og familieudvalgsmøder), at der er et behov for vuggestuetilbud i Skive Nord sideløbende med dagplejetilbud.
Jeg læser derfor formanden for forældrebestyrelsens læserbrev i Skive Folkeblad den 7. august med stor forståelse.
Det er selvfølgelig vor opgave at yde borgerservice, der hvor der er et vel dokumenteret behov. Er vi ikke i stand til at yde den service, som moderne børnefamilier efterspørger, kan vi ikke forvente øget bosætning i vor kommune.
Netop øget bosætning er en af de største udfordringer vor kommune vil få i fremtiden. Formår vi ikke at tiltrække nye borgere til vor kommune, får vi store problemer på mange områder i fremtiden.
I Skive Folkeblad den 7. august kan vi endvidere læse, at formanden for SET Gregers Fredriksen udtaler, at vor arbejdsløshedsprocent er så lav i Skive, at det kræver en tilflytning til egnen.
Derfor skal vi styrke de områder, som der efterspørges i et moderne samfund med aktive borgere, for kun på den måde kan vi øge vor bosætning i Skive kommune.

Bolette Dahl Pedersen,
byrådspolitiker V,
Petuniavej 254,
7800 Skive
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland