Gå til hovedindhold
Lokalt

Åbnede for en måned siden: Pizzaria har fået ny ejer

10-08-2017 KL. 11:32
34-årige Rebwar Peshbahar er ny ejer af Højslev Pizzaria. Efter flere måneder med et lukket spisested, åbnede Højslev Pizzaria i midten af juli. Foto: Pauli Vendelbo
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Egentlig havde 34-årige Rebwar Peshbahar, der har kurdisk baggrund, etableret sig med et pizzeria i Breum.
Det åbnede han så sent som i december 2016.
Men pludselig bød muligheden sig for at overtage pizzeriaet i Højslev, og så slog Rebwar Peshbahar til, og dermed er han ikke længere i Breum.
- Jeg var glad for at være i Breum, men kundegrundlaget er noget større her i Højslev, så det er en god mulighed for mig, siger Rebwar Peshbahar.
Rebwar Peshbahar har flere års erfaring fra forskellige pizzeriaer i Skive, og han forklarer selv, at han er startet op som selvstændig pizzamand, fordi han grundlæggende er glad for at lave mad.
- Vi plejer at sige, at vi laver vores pizzaer med kærlighed, og jeg går meget op i, at vi har glade kunder, fortæller han.
Muligheden for at overtage Højslev Pizzaria opstod, da den tidligere ejer ikke var i stand til at kunne drive stedet videre efter et fald på trappen, som blandt andet forårsagede en diskusprolaps.
Derfor har Højslev Pizzaria været lukket i flere måneder henover foråret, inden Rebwar Peshbahar i midten af juli igen kunne servicere kunderne øst for Skive.
Men det er ikke kun kunder fra Højslev og Nr. Søby, der køber pizzaer på Østerrisvej.
- Der er faktisk nogle, der kommer helt fra Breum, og der er også mange fra Skive, der kommer herud, så det gælder om at levere den gode kvalitet, så vi ikke skuffer kunderne, siger Rebwar Peshbahar.
I alt vil der være fire ansatte i pizzeriaet, og der vil være åbent hver dag i tidsrummet fra klokken 16-21.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland