Gå til hovedindhold
Sport

Oliver I. Pedersen er tilbage: - Det er ikke særlig sexet

10-08-2017 KL. 10:53
Oliver I. Pedersen bruger et specielt pandebånd til at beskytte hovedet, efter han blev ramt af en slem hjernerystelse i foråret. Foto: Brian Laursen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Var der en spiller, som glædede sig ekstra meget til pokalkampen i VRI i aftes, så var det Oliver I. Pedersen.
I begyndelsen af maj fik han en bold i hovedet under træning, og knap to uger senere udgik han af kampen mod Vendsyssel og kunne efterfølgende ikke huske ret meget af det, der var foregået på banen.
Bolden i hovedet havde givet ham en hjernerystelse, og nu måtte der en pause til.
- Det var rart at være med igen. Jeg har fandeme savnet at spille fodbold og kampe, sagde han efter at have været med sine holdkammerater i omklædningsrummet for at synge sejrshymnen.
Med en hjernerystelse følger altid en risiko for, at der må siges farvel til karrieren. Men der har Oliver I. Pedersen aldrig været i sin tankevirksomhed.
- Nej, jeg har aldrig troet, jeg ville blive nødt til at stoppe. Jeg har hele tiden troet, jeg bare skulle have noget ro - jeg skulle have en pause efter Vendsyssel-kampen, og derefter var planen, at jeg skulle tilbage, fortæller han.
Mod VRI mødte han op med et specielt pandebånd til at beskytte hovedet. Det har han brugt, siden han begyndte at træne med den 20. juni.
- Det er ikke så sexet, men det fungerer. Det er måske noget falsk tryghed, det giver - det tager nogle procenter, men ikke det hele. Men psykisk giver det noget at tage det på, siger Oliver I. Pedersen, som ikke tør give et bud på, hvor længe han vælger at spille med pandebåndet.
- Nu skal jeg have kampformen pudset af. Jeg er i god form løbemæssigt, men jeg regner ikke med at starte inde de første par kampe. Det affinder jeg mig med og tager de minutter, jeg kan, og gør det pisse godt, når jeg kommer ind, lover han.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland