Gå til hovedindhold
Lokalt

Håndboldspiller skal sælge huse for borgmesteren

11-08-2017 KL. 13:26
33-årige Kasper Køser med resten af holdet hos ejendomsmægler Torsten Nielsen i Stoholm. Foto: Pauli Vendelbo
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Da håndboldspiller Kasper Køser i efteråret 2016 blev opereret for en skulderskade, satte det tanker i gang i forhold til fremtiden for den 33-årige fjandbo.
Han snakkede efterfølgende med en del klubber i forhold til den sportslige fremtid, men han havde et krav om, at der skulle være tid til et fuldtidsarbejde.
Og i den proces var det Stoholm IF, der tiltalte Kasper Køser mest, og klubben har hjulpet ham med at få en elevplads hos ejendomsmægler Torsten Nielsen, der har forretning i Stoholm, hvor Kasper Køser er bosat med kone og barn.
- Jeg har ikke vidst, at det var ejendomsmægler, jeg skulle uddanne mig som, men nu kom muligheden, og jeg er meget glad for, at det kunne lade sig gøre, og jeg har en god mavefornemmelse, fortæller Kasper Køser.
Kasper Køsers tilbagevenden til Stoholm kommer på det perfekte tidspunkt.
Der er nemlig rigtig meget at lave som ejendomsmægler i Stoholm i øjeblikket, så derfor var Torsten Nielsens beslutning ikke svær.
- Det har været godt længe, men her i 2017 har det været virkelig godt, og når vi har travlt, er det jo en god anledning til at ansætte folk, siger Torsten Nielsen.
LokalkendSKAB er en fordel
Borgmesteren har indtil nu kun kendt Kasper Køser fra håndboldbanen, og det er ord som driftsikker, vellidt og loyal, Torsten Nielsen først finder frem i beskrivelsen af Kasper Køser som person.
- Og så har han en god alder. Som ejendomsmægler er det godt, at man har lidt år på bagen, når man skal have med andre folks penge at gøre, lyder det fra Torsten Nielsen.
Kasper Køser begyndte hos Torsten Nielsen 1. august, og han skal de første to år være trainee, mens han også skal tage en uddannelse i finansiel rådgivning.
Han begynder helt fra bunden af med at lære it-systemet at kende, og ellers følger han mere rutinerede Svend Døssing og lærer til sig gennem ham.
- Jeg har ingen erfaring med at sælge huse, men jeg kan godt lide kontakten med folk, og så kender jeg geografien her i Fjends, og det, tænker jeg også, er en fordel, siger Kasper Køser.
Med ankomsten af Kasper Køser er der nu fire personer tilknyttet ejendomsmæglerforretningen i Stoholm.
Udover Kasper Køser og Svend Døssing er det Annette Pedersen og selvfølgelig Torsten Nielsen selv.
Og skulle Torsten Nielsen ikke blive genvalgt som borgmester til november, vil der stadig være arbejde nok til fire, mener han.
- Jeg tænker ikke i de baner, men den optur, vi er inde i nu, virker til at være længerevarende. Den er kommet stille og roligt, og håndværkere og andre har lært af sidste gang, hvor der var optur, så det skal vi nok finde ud af, siger Torsten Nielsen.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland