Gå til hovedindhold
Sport

Roslev er pludselig helt fremme i Serie 1

11-09-2017 KL. 13:09
Jubel efter Roslevs mål til 2-1. Med sejren er RIK’erne nu pludselig kravlet op på en tredjeplads. Foto: Charlotte Primdahl
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Med den anden sejr i træk har Roslev pludselig taget springet fra serie 1-puljen bund til en placering som nr. 3 - og igen efter et drama - denne gang 3-4 ude mod Aulum, hvor det i sidste runde var Vestthy, der blev slået med 4-5.
- Jeg synes godt, vi kan kalde sejren fortjent. Der skete meget og Aulum havde også deres, men vi førte med 4-2 - og efter deres 4-3 reducering kom de ikke frem til mere, siger RIK-træner Klaus Isaksen, der havde unge debutanter med på bænken - grundet afbud fra folk som bl.a. Jakob Alsbjerg, Emil Højgaard og Benjamin Børsting.
Bænkede Thomas Børsting Pedersen og Anders Lund kom dog ikke i spil.
- VI kom tidligt bagud, men Andreas Kristensen udlignede, og inden pausen bragte Mathias Primdahl os i front, assisteret af Christian Isaksen, der var skarp i dag, siger far Klaus Isaksen, træner.
Kort inde i 2. halvleg udlignede Aulum, men Roslev svarede igen med to mål - først ved Jannick Lundemann, dernæst ved Christian Isaksen, og oftest med en meget fremtrædende Ebbe Sørensen som motor på midtbanen og oplægger.
- Desuden havde vi igen rigtig god gavn af Mads Højgaard i målet, han gjorde igen en flot kamp, siger Klaus Isaksen.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland