Gå til hovedindhold
Lokalt

Narko og tyvekoster: Serie-kriminel fanget ved banegården

12-09-2017 KL. 10:13
Den 30-årige har haft travlt med at begå ulovligheder de sidste par dage. Foto: Torben Klint og Thomas Graversen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Der var fuld plade, da lokalpolitiet i Skive mandag formiddag stoppede en mand foran banegården.
Politiet havde fået et tip om, at den 30-årige mand sammen med en kvinde var i færd med at stjæle knallerter, og flere vidner kunne fortælle, hvordan den 30-årige havde stjålet reservedele fra parkerede knallerter og også klippet en lås over til en knallert med et medbragt ørnenæb.

Manden blev tilbageholdt, og på ham fandt politiet udover et ørnenæb også andre tyvekoster.

- Vi fandt nogle personlige betalingskort på ham, som endnu ikke var blevet misbrugt, og da vi ringer op til ejeren af kortene, viser det sig, at vi løber et indbrud op, som ikke er anmeldt endnu, forklarer politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Mandag formiddag var der blevet begået end indbrud på Egerisvej, hvor en ældre kvinde havde fået stjålet cigaretter, betalingskort og en rygsæk, som altsammen bliver fundet på en 30-årige, som også erkender at stå bag indbruddet.

Men mandens ugerninger stopper ikke her. På manden finder politiet også en GPS.
- Vi lader GPS’en selv finde hjem, og den viser vej til Skrænten i Vinderup, siger Niels Bach.
På adressen har der i perioden mellem lørdag og mandag været indbrud i en garage, hvor der blev stjålet en GPS og et ørnenæb.

På manden fandt politiet også tyvekoster, som stammer fra et indbrud i Vinderup, der blev begået søndag formiddag. Her blev der udover en tegnebog med 6000 kroner i kontanter også stjålet en Hyundia Matrix, som tyven formentlig kørte afsted i. Bilen blev senere fundet få hundrede meter fra lejligheden.

Den 30-årige, som selv er bosiddende i Vinderup, blev taget med på stationen og erkendte udover at stå bag indbruddet på Egerisvej også at stå bag indbruddet i garagen på Skrænten.
Han erkendte også. at han forsøgte at stjæle en knallert foran banegården, samt at være besiddelse af 3,5 gram amfetamin, som politiet også fandt på ham.
Han nægter sig skyldig i at have stjålet knallertreservedele og i at stå bag tyveriet i lejligheden i Vinderup og brugstyveriet af Hyundai Matrix’en.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland