Gå til hovedindhold
Lokalt

Dommerkomité imponeret: Deif kæmper for fornem titel

13-09-2017 KL. 07:42
At Deif A/S’ medarbejdere engagerer sig på så højt et niveau, at de år efter år stiller med største hold ved Skiveegnens største motionsweekend er en blandt flere faktorer, der imponerer dommerkomitéen i 3F’s landsdækkende konkurrence, Danmarks Bedste Arbejdsplads. Foto: Jens Bach
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Der var lutter ros til Deif A/S, da dommerkomitéen for 3F’s årlige konkurrence, Danmarks Bedste Arbejdsplads, besøgte elektronikvirksomheden.
En delegation af medarbejdere og ledere begyndte dagen med et lukket møde, der blev fulgt op af en rundvisning på virksomheden på Frisenborgvej i Skive.
Dommerkomitéen består blandt andre af ejer og administrerende direktør hos den markante, sønderjyske virksomhed Linak, Bent Jensen. Han var imponeret over, hvordan hverdagen fungerer hos Deif, der sammen med to andre virksomheder, Munck Asfalt i Nyborg og Malmos i Roskilde har nået finalen i et kapløb med cirka 170 andre virksomheder rundt omkring i landet.
Henvendt til delegationen fra Deif opridsede Bent Jensen sit indtryk af Deif:
- Det er meget imponerende, det I har vist os her i dag. Jeg tror, jeg taler på hele dommerkomitéens vegne, når jeg siger det.
Også 3F’s forbundsformand, Per Christensen, havde positive tilkendegivelser efter det godt tre timer lange besøg. Om sit indtryk af Deif i forhold til andre virksomheder sagde 3F’s formand Per Christensen.
- Der er ingen tvivl om, at Deif er en virksomhed, der har opbygget et rigtig godt samarbejde og har en rigtig god produktionsform. For her tager man hensyn til det hele menneske i forhold til, at her er et ordentligt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk. Man kan føle på medarbejderne, at de har et fantastisk sammenhold her på virksomheden. Det oplever man ikke i den stil alle steder. Man gør det nogle steder, men man gør det ikke alle steder. På mig virker Deif som en fantastisk virksomhed at være på.
Forventningerne til besøget var på forhånd skruet op, i og med at Deif er finalist i den årlige, landsdækkende konkurrence, som sidste år gav naboen på Rævevej, Vikan A/S, en placering som nummer to. Men formanden for 3F lod ane, at han alligevel var blevet overrasket efter at have hørt om og besigtiget arbejdsforholdene hos Deif.
- Vi havde fået et skriv om det, så vi vidste godt, at der skete noget her på virksomheden, så jeg ved ikke, hvilke forventninger jeg havde. Men jeg tror nok, jeg er blevet positivt overrasket. Det store engagement i forhold til fritidsaktiviteter, som deres engagement i Skive Løbet og sådan noget. Det, at medarbejderne engagerer sig på så højt et niveau, er nok det, som overrasker mig mest positivt, sagde Per Christensen.
Han henviser til, at Deif A/S i weekenden for tredje år i træk vandt pokalen for at være største deltagerhold ved årets store motionsweekend på Skiveegnen, Skive Cykelløbet og Skive Løbet.
Det er udelukkende medarbejdere, som kan indstille en virksomhed til titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads. I komitéens udvælgelse bliver der blandt andet lagt vægt på ordnede løn- og arbejdsvilkår, god dialog mellem medarbejdere og ledelse, uddannelse og sundhed samt sociale hensyn og samfundsansvar.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland