Gå til hovedindhold
Debat

Problemer på ældreområdet

19-09-2017 KL. 11:46
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Det er rigtig trist læsning, som vi er vidne til i Skive Folkeblad i disse dage om ældreområdet i Skive Kommune.
Stigende sygefravær, grædende ansatte, skal-opgaver som ikke kan nås, mindre synlig ledelse, bekymrede ældre og folk, som ikke tør sige tingene højt.
Alt sammen problemer, der straks skal tages alvorligt og løses hurtigt.
Fra Socialdemokratiets side har vi været med til at finde en del flere penge til ældreområdet på dette års budget, og vi har i et stykke tid presset på for at få skabt fuldtidsstillinger til alle de medarbejdere, som ønsker det.
Dette har selvfølgelig været for at gøre området mere attraktivt for dem, som skal til at vælge uddannelse og levevej, for mange kan godt finde området attraktivt, men vælge det fra af økonomiske grunde.
Men med de problemer, som bliver beskrevet, så er det selvfølgelig ikke nok. Der vil blive brug for endnu flere midler til området, hvis vi skal få tingene til at hænge sammen, og som ansvarlige politikere skal vi gribe fat om problemerne og sørge for, at det sker, så området hænger sammen.
Evt. skal vi bede et konsulentfirma om at lave en ekstern undersøgelse af hele området, hvor alle medarbejdere, ledere og andre interessenter kan komme frem med, hvad de ser af problemer, som der skal tages fat om.
Ikke for at der skal rulle hoveder, men for at vi kan få lavet en fremtidig bæredygtig løsning. Og ja, et konsulentfirma koster penge, men hvis vi får løst problemerne, så er det givet godt ud.
Og så er det utroligt vigtigt, at vi ikke lader ældreområdet blive en slagmark igennem hele efterårets valgkamp!
Det fortjener de ansatte, de ældre og de pårørende ikke.
I stedet for at skyde budbringerne, som har italesat problemerne, så lad os bruge den viden, det giver os, konstruktivt!

Med venlig hilsen
Niels Ole D. Nielsen,
medlem af
Skive Kommunes
Økonomiudvalg (S),
Kastanievænget 66,
7800 Skive
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland