Gå til hovedindhold
Lokalt

Rosa fra Glyngøre deltager i Den Store Bagedyst

19-09-2017 KL. 15:40
Rosa Christensen er blandt andet kendt sine reklamevandflasker, men hun har også en passion for at bage, og det fik hendes ældste barnebarn til at opfordre hende til at melde sig »Den store bagedyst« på DR1. Arkivfoto: Lindy Jørgensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
59-årige Rosa Christensen kan onsdag 4. oktober se sig selv på fjernsynsskærmen hjemme i Glyngøre.
Hun skal nemlig være med i efterårets nye sæson af »Den store bagedyst« på DR1, hvor hun og ni andre bagelystne mænd og kvinder skal dyste om at lave de lækreste og flotteste kager og brød.
Her på Skive-egnen er Rosa Christensen blandt andet blevet kendt for sit eget firma, H2O Branding, som sælger et koncept med reklamevandflasker, hvor virksomhederne kan få deres eget tryk på selve flasken, men det er nogle lidt andre kreative evner, der har været i brug, mens optagelserne var i gang til bagedysten.
Det var hendes ældste barnebarn Lise, der opfordrede hende til at melde sig til tv-dysten.
- Og så tager man teten, når man er en farmor med fut i, siger Rosa Christensen og ler.
På DR’s hjemmeside kan man læse nyheden om bagedystens deltagere, og tv-stationen har allerede døbt Rosa Christensen »Jægeren«, fordi hun har jagttegn og godt kan lide at gå på jagt. Den kommende sæson vil vise, hvor meget hun jager årets bagedyst-trofæ.
I år er det igen Timm Vladimir, der er vært på programmet, men det er to nye dommere, der skal bedømme værkerne. Det drejer sig om konditor Katrine Foged Thomsen og bager og dessertkok Markus Grigo.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland