Gå til hovedindhold
Lokalt

Rosa fik smilene frem i første omgang af DR’s bagedyst

05-10-2017 KL. 10:14
En ting er at få tingene til at lykkes hjemme i sit eget køkken, men i gårsdagens udgave af »Den store bagedyst« måtte Rosa Christensen - eller Mama Rosa, som hun selv kalder sig - erkende, at det ikke er helt så let i bageteltet. Mens den ene dommer ville have opskriften på hendes havtornmarmelade, var der til gengæld ingen ros til hendes kagecreme. Arkivfoto: Lindy Jørgensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Det var svært ikke at holde af 60-årige Rosa Christensen, Glyngøre, da hun første gang onsdag aften tonede frem i DR1’s »Den store bagedyst«, som sendes i ni afsnit.
Også tv-vært Timm Vladimir måtte le hjerteligt, da han spurgte til de chokoladedekorationer, hun var i gang med at lave i bageteltet. Rosa Christensen sprøjtede en masse små hashtags, altså #, ud, og Timm Vladimir ville gerne vide, hvad hendes hashtag skulle være.
- #bagedystvinder2017 ... tænkte jeg, svarede Rosa Christensen og lo hjerteligt sammen med tv-værten.
Selvom optagelserne for længst er færdige, er det en dyb hemmelighed, om det hashtag bliver til virkelighed, men i aftenens første udfordring klarede Rosa Christensen sig rigtig godt og fik stor ros af dommerne.
Her lød opgaven på at bage snitter, og Glyngøre-deltageren valgte at lave sildeformede mørdejssnitter med en havtornsmarmelade, som dommeren Markus Grigo gerne ville have opskriften på.
Til gengæld fik hun ingen ros for de to efterfølgende opgaver, hvor det gjaldt om at lave kransekagetoppe og et mesterværk.
I mesterværket bagte hun en napoleonskage med butterdej, creme og fløde, og den præstation kastede ikke meget ros af sig fra dommerne.
- Din butterdej sidder lige i skabet, men cremen ødelægger det for dig, erklærede de to dommere, da de smagte den sammenfaldne napoleonskage.
Til gengæld tog Rosa Christensen kegler med sin personlighed i programmet, og tv-anmelder i dagbladet Politiken, Henrik Palle mener, at Rosa stjæler billedet i dysten, kalder hende en »dark horse« og skriver:
»... endelig har vi nestoren, som i år hedder Rosa og tegner til at blive et sejt bekendtskab... Bedstemor is in da house, børnlil«.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland