Gå til hovedindhold
Sport

Sur udligning dybt inde i overtiden

09-10-2017 KL. 15:19
Empty

Lasse Sørensen - snydt i overtiden i Herning og »kun« 3-3 med hjem. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IKs divisionsreserver kiksede lørdag muligheden for at overtaged puljens førsteplads fra modstanderne fra Herning Fremad.

Det skete i en hektisk afslutning, hvor SIK’erne følte sig meget skidt behandlet af kampens dommer, Thomas Linde.

Assisterende træner Kasper Melander fortæller, at han så det sidste minut som en lang periode, hvor alt gik gæsterne, der havde en 3-2 føring, imod.

- Vi blev indledningsvis snydt for et klokkeklart frispark til Jeppe Bjerregaard, der i ryggen blev jordet af deres back. De fik til gengæld et frispark ved banens midte - vi syntes, at tiden var gået, men de fik 11 mand skubbet frem, og indlægget blev omsat til en 3-3 udligning - selv om vi ikke kunne fatte, hvor han fik fem tillægsminutter fra, siger assistenttræner Kasper Melander.

Han så en stor dag af angriber Andreas Kock, der igen stod for tre SIK-scoringer - han udlignede midt i 1. halvleg til 1-1, scorede til 2-2 efter en halv time på Lasse Sørensens oplæg og scorede til 2-3 på en flot solo-aktion, mens målet til 1-1 var en kikset tilbagelægning fra Fremad-forsvaret.

- Kock var her og der og alle vegne, siger Melander, der også så Simon Sterring fra A-truppen få comeback efter en lang skadespause.

- Simon gjorde det fint i 40 minutter. Så fik han en advarsel og blev afløst af Kasper Madsen - og kom ikke senere ind, siger Melander.

- Vi havde ikke chancer til at øge til 4-2 - men vi følte, vi var i kontrol og havde kampen, hvor vi gerne ville. Derfor var det også frustrerende, at de skulle have dommerhjælp for at »stjæle« det ene point fra os, siger Melander.

SIK’erne er aktuelt på rækkens andenplads, og de fire bedste hold, når turneringen er slut, spiller i JS1 i foråret - og spiller om oprykningsmuligheden til DS-niveau.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland