Gå til hovedindhold
Lokalt

Byrødder tog børnebrillerne på til budget-behandlingen

11-10-2017 KL. 13:36
Empty

Byrådsmedlemmerne begyndte straks at tage selfies med børnebrillerne på. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Byrådsmedlemmerne gik straks i gang med at tage selfies sammen eller hver for sig ved starten på tirsdagens byrådsmøde.

Det skete, da pædagogernes og klubfolkenes fagforbund BUPL MidtVestjylland i Skive Kommune havde inviteret sig selv til byrådsmøde. Her fik BUPL tid til at dele lyserøde briller ud til byrødderne med et budskab om at tage børnebrillerne på og huske at se tingene fra børnenes perspektiv.

- Stemningen var fin, og vi fik både taletid og klapsalver og fik fin plads til at dele både briller og plakater rundt til alle, siger faglig sekretær i BUPL MidtVestjylland, Britta Kristine Bundgaard.

Efter en happening ved Skive By Night forleden, hvor BUPL inviterede familier til at posere med de lyserøde briller, har BUPL også fået lavet en plakat, som hver byrådspolitiker fik et eksemplar af.

Derudover blev en indrammet plakat overrakt til fungerende borgmester i Skive, 1. viceborgmester Preben Andersen (DF).

- Plakaten blev overrakt til Preben Andersen i ramme med den besked, at den skulle gives videre og fint kunne hænge på borgmesterkontoret. Vi lovede at komme og supplere det nye byråd med briller og fortalte om den store interesse for plakaten, siger Britta Kristine Bundgaard.

Til slut opfordrede Britta Kristine Bundgaard byrødderne til at tage en selfie og sende til borgmester Peder Christian Kirkegaard, der er sygemeldt for tiden, og Preben Andersen lovede at give Peder Christian Kirkegaard besked, mens Jens Peder Hedevang retorisk og spøgende spurgte:

- Er der glidende overgang i brillerne?

BUPL oplyser, at plakaten på grund af den store interesse kan hentes ganske gratis hos Strøgets Vinhandel i Skive eller ved at kontakte Britta Kristine Bundgaard eller fællestillidsrepræsentant Henrik Bollesen Nielsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland