Klagede over stærke smerter: Ung medarbejder fik hånden i klemme og blev kørt på sygehuset

Udgivet:26. januar 2022, 09.40

Læsetid:1 minut

Arkivfoto

POLITI Hos virksomheden Diana Lys har de nogle maskiner, der kører lysene op og ned i arbejdet med at dyppe lys. Tirsdag aften omkring klokken 18.45 opdagede en af virksomhedens medarbejdere - en 19-årig mand fra Skive - at nogle lys var faldet af maskinen.

Han ville sætte dem på igen, men han opdagede ikke, at et nyt element kørte ned for at dyppe lys. Han endte derfor med at få hånden i klemme.

Læs også
<span>Arbejdstilsynet giver strakspåbud:</span> Sikkerhed var ikke i orden, da ansat fik arm klemt <span>Arbejdstilsynet giver strakspåbud:</span> Sikkerhed var ikke i orden, da ansat fik arm klemt
Læs også:
Arbejdstilsynet giver strakspåbud: Sikkerhed var ikke i orden, da ansat fik arm klemt

Den 19-årige klagede efterfølgende over stærke smerter, og derfor blev han med ambulance kørt til undersøgelse på sygehuset. Man vurderede umiddelbart, at der kunne være brud på hånd eller arm.

Klokken 22.51 fik politiet fat på den unge mand igen. Her var han blevet undersøgt, og han kunne fortælle, at hverken hånd eller arm var brækket. Han havde kun fået overfladiske skrammer.

Læs også
<span>Var i gang med at servicere maskine:</span> Mand fik armen klemt, og Arbejdstilsynet blev tilkaldt <span>Var i gang med at servicere maskine:</span> Mand fik armen klemt, og Arbejdstilsynet blev tilkaldt
Læs også:
Var i gang med at servicere maskine: Mand fik armen klemt, og Arbejdstilsynet blev tilkaldt