112

Politirapporten: Mand tissede foran politiet og Segway stjålet ved McDonald’s

en samling politinoter fra weekendens politinoter

Udgivet:26. september 2022, 13.01

Læsetid:3 minutter

Stock photoStock photo

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

I

1000 kroner i bøde: Tissede på åben gade foran politiet

Når en mand skal, så skal han.

I hvert fald var en 20-årig mand fra Roslev alvorligt tissetrængende, da han fredag aften kort inden midnat stod i Torvegade i Skive.

- Han gjorde antræk til at åbne bukserne og tisse, da vi fortalte ham, at vi var fra politiet. Men han var ustoppelig, og han kunne simpelthen ikke lade være med at urinere på åben gade lige foran politipatruljen. Det kostede ham en bøde på 1000 kroner, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Segway stjålet ved McDonald’s

løbet af 14 minutter natten til søndag blev en Segway, der er et tohjulet køretøj, stjålet fra pladsen foran McDonald’s.

- En 28-årig mand fra Skive ville 10 minutter efter midnat have sig noget at spise, men da han havde spist færdig, var hans Segway væk. Den har en værdi af 3000 kroner, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Ingen anmeldelse: Bil med store skader efterladt

Politiet i Skive undrer sig over, hvad der er sket med en Skoda Octavia, der lørdag morgen blev fundet beskadiget på Nørre Ramsingvej ved Ramsing.

- Bilen havde skader på højre side og på undervognen, og airbagsene var også gået, så et eller andet er der sket. Men vi ved ikke endnu, hvad der har ført til, at bilen har fået de skader, så vi vil da gerne høre fra folk, der måtte vide, hvad der er sket, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Værktøj og materialer for 50.000 kroner stjålet fra virksomhed

tidsrummet fra torsdag til fredag i sidste uge skete der et indbrud hos et firma på Resenvej i Skive.

- Der blev knust en rude til døren, og så kunne gerningsmændene nemt låse døren op. Derefter blev der stjålet værktøj og materialer for 50.000 kroner. Blandt andet er der stjålet værktøj til en kantpresser og beslag til montering af solceller, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Kvinde kørte bil påvirket af cannabis

Lørdag aften klokken 18.34 blev en 25-årig kvinde fra Skive standset i en bil på Marius Jensens Vej.

- Vi mistænkte, at hun var påvirket af euforiserende stoffer, og narkometertesten gav da også udslag for cannabis. Så kvinden blev taget med til udtagning af en blodprøve, og hun er nu sigtet for narkokørsel, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Indbrud i kolonihavehus

Et kolonihavehus på Lærkevang i Skive blev i sidste uge udsat for et indbrud.

En hængelås blev klippet over, og så blev der stjålet to gasflasker, en benzinplæneklipper og en buskrydder. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Robotplæneklipper til 8000 kroner stjålet

Ukendte gerningsmænd har fra onsdag til fredag i sidste uge stjålet en robotplæneklipper fra en adresse i Adelgade i Lihme.

- De har kun taget plæneklipperen, så kabler og opladestation er der stadig, men plæneklipperen har en værdi af 8000 kroner, oplyser politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Mere interessant læsning

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere