Designer er klar til nye opgaver: »Alt tegner lyst«

Udgivet:06. juli 2019, 17.46

Læsetid:2 minutter

Designer Timothy Jacob Jensen, Hejlskov, er nu med ny virksomhed klar til at tage imod opgaver. Foto: Gert Laursen

Jens Kristensen
Journalist| jkr@skivefolkeblad.dk

Designer Timothy Jacob Jensen, Hejlskov, er i gang igen efter, efter Jacob Jensen Design og han afbrød samarbejdet sidste år.

Bruddet betød farvel til den virksomhed, som hans far, Jacob Jensen, grundlagde for 60 år siden. Siden 1966 har Jacob Jensen Design haft domicil i Hejlskov.

Det har virksomheden stadig i de lokaler, der indtil Timothy Jacob Jensens afgang alene fungerede som showroom. Timothy Jacob Jensen driver sin nye virksomhed Timothy Jacob Jensen Studios i tegnestuen, der ligger nær Hejlskov klos op ad Limfjorden.

- I april fik jeg forhandlet mig ud af min konkurrenceklausul, så vi er klar til nye opgaver. Det har været befriende og inspirerende at bruge det sidste halve år på at puste ud og opbygge den nye virksomhed. Vi har en positiv egenkapital, ingen gæld og fornuftig tilgang af klienter fra både ind- og udland, så det tegner lyst, oplyser Timothy Jacob Jensen.

Han har blandt andet opgaver inden for design af tøj og branding og design for en producent af spiritus.

I foråret 2018 solgte han en aktiepost i Jacob Jensen Design for et to-cifret millionbeløb. Efter afgangen fra Jacob Jensen Design afhændende han resten af sine aktier i Jacob Jensen Design.

I løbet af 2018 forøgede Timothy Jacob Jensen sin personlige formue med 11 millioner kroner. Timothy Jacob Jensen er godt tilfreds med sit økonomiske resultat, som skaber et solidt fundament for hans nye virksomhed.

Masser af prisbelønnet design er blev skabt i tegnestuen ved Limfjorden, som der altså fortsat skal arbejdes i.

I sin nye virksomhed tilbyder Timothy Jacob Jensen at løse opgaver inden for blandt andet design, branding og arkitektur.

- Min far sagde ofte, at i stedet for at reparere på en eksisterende situation, skal man skabe sig en ny, og det råd har jeg lyttet til, siger Timothy Jacob Jensen.

Jacob Jensen Design er en af de mest prisbelønnede tegnestuer i Danmark. I 2017 blev Timothy Jacob Jensen af læsere af et kinesisk tidsskrift kåret til årets designer i Kina.

I år var Timothy Jacob Jensen jury-medlem, da den internationalt anerkende iF Design Award uddelte priser.

Dé priser kender Timothy GådJacob Jensen godt, da Jacob Jensen Design har modtaget flere iF-priser.

Med etableringen af Timothy Jacob Jensen Studios har Hejlskov altså nu to design-virksomheder. Jacob Jensen Design melder også om fremgang.

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere