Grillen i Hagebro får ny ejer

12. januar 2016, 12.53

Heidi Søndergaard fra Sjørup langer de sidste pølser over disken i Hagebro Grill, når januar bliver til februar. Hun vil have mere tid sammen med sin familie. Foto: Steen Don

Kundernes biler fylder godt op på parkeringspladsen lige over for Hagebro Kro.

De er tomme, for ejerne af bilerne er alle inde på grillen for at få en pølse eller en hotdog. Men snart skal kunderne vænne sig til en ny ejer af Hagebro Grill.

Efter godt otte år siger 36-årige Heidi Søndergaard ved udgangen af januar farvel for denne gang. Det er hensynet til familien, der har fået Heidi Søndergaard til at træffe beslutningen.

- Beslutningen er truffet efter mange, tunge overvejelser, men jeg har valgt at sælge Hagebro Grill, fordi jeg vil prioritere mine børn og min familie i de kommende år, siger Heidi Søndergaard, der bor i Sjørup.

Heidi Søndergaard har de fleste uger brugt langt flere end 37 arbejdstimer i grillen, og hun kommer til at savne de mange faste kunder, der kommer hver eneste dag.

- Det har været den bedste arbejdsplads med mange skønne mennesker, og jeg vil savne den. Her kommer rigtig mange folk forbi ude på vejen, og jeg kan bestemt ikke klage over antallet af kunder, fortæller Heidi Søndergaard.

Ny ejer af Hagebro Grill bliver Mie, der kommer fra Viborg.

- Mie vil i første omgang køre grillen videre som hidtil og vil forsætte i den samme gode ånd, som den er så kendt for. Det er lig med rigtig god mad og dejlig personale, siger Heidi Søndergaard.

Hvad fremtiden bringer, er endnu uvist for Heidi Søndergaard.