Aflysning sender Holger Rune i kamp klokken 13

Aflysning af den tidligere kamp på French Opens hovedbane betyder, at Holger Rune nu kender sit kamptidspunkt.

Udgivet:03. juni 2023, 13.00

Læsetid:1 minut

Holger Rune spiller lørdag klokken 13 i Frankrigs hovedstad.

/ Ritzau /

4 måneder siden

KØBENHAVN Tennisspilleren Holger Runes tredje runde-kamp ved French Open mod Genaro Alberto Olivieri går i gang lørdag klokken 13.

Danskerens dyst mod argentineren var programsat som den anden på turneringens største arena, Court Philippe-Chatrier.

Ifølge programmet skulle kasakhiske Elena Rybakina op imod spanieren Sara Sorribes Tormo klokken 11.45, men fjerdeseedede Rybakina måtte opgive at stille til start på grund af sygdom.

Det betyder, at Rune og Olivieri ikke længere skal vente på en afgørelse på den kamp, før de kan indtage banen.

Det var på forhånd meldt ud af de franske arrangører, at Rune-Olivieri-kampen tidligst ville blive sat i gang klokken 13.

Holger Rune er storfavorit mod Genaro Alberto Olivieri, der er nummer 231 på verdensranglisten.

Den kasakhiske topspiller Elena Rybakina forklarer, at hun ikke har haft det godt de seneste par dage. Det er heller ikke blevet til megen søvn de seneste to nætter på grund af feber og hovedpine.

- Jeg forsøgte at varme op, men det var det rigtige for mig at trække mig, da det er svært at spille, når jeg har det sådan her.

- Jeg var også forbi lægen, som fortalte, at der er en virus i Paris. Med min allergi oveni, så tror jeg bare, at mit immunforsvar er gået ned, så jeg er blevet ramt af et eller andet, forklarer Rybakina ifølge AFP.

Kasakheren er den seneste i en lang række af seedede spillere, der er ude kvindernes singlerække i French Opens første uge.

/ritzau/