21 mennesker kom sikkert ud af brændende fly i Texas

To er sendt på hospitalet med mindre kvæstelser, men alle har overlevet flyulykke i Texas.

19. oktober 2021, 19.13

Resterne af et fly, der forulykkede ved en lufthavn i Houston i Texas tirsdag, ses efter brandvæsnet havde slukket ilden. Ingen af de 21 mennesker om bord - 18 passagerer, to piloter og et tredje besætningsmedlem - kom alvorligt til skade.

HOUSTON 21 mennesker formåede at redde sig ud af et fly, der tirsdag morgen lokal tid er forulykket i Texas, da det var ved at lette.

Tv-billeder fra amerikanske medier viser det brændende fly ligge ved en markvej nogle hundrede meter fra startbanen ved lufthavnen Houston Executive Airport.

- I dag er en god dag, indleder en talsmand for politiet et pressemøde på stedet.

- Ingen er døde. Det er en fantastisk følelse for os som redningsmandskab, tilføjer han.

Ulykken skete omkring klokken 17.40 dansk tid.

En time senere har redningsmandskab fået bugt med flammerne, viser de direkte billeder. Store røgskyer ulmer fortsat op fra det udbrændte vrag, hvor kun halepartiet er nogenlunde intakt.

Et stort antal udrykningskøretøjer er på stedet.

Flyet er tilsyneladende fortsat fra startbanen og direkte ud på en mark. Det kom ikke i luften, oplyser redningsmandskab på stedet ifølge tv-stationen ABC 13.

Ingen er kommet alvorligt til skade, men to af de 21 om bord er sendt på hospitalet med mindre kvæstelser, tilføjer sherif Troy Guidry.

Der er først på aftenen dansk tid endnu ingen detaljer om, hvordan de ombordværende formåede at komme ud af flyet.

Flyet er af typen MD-80, meddeler det lokale kontor for beredskabsstyring på Twitter.

Det er ejet af et selskab ved navn Flair Builders, rapporterer ABC 13.

Selskabets ejer oplyser, at flyet havde tre besætningsmedlemmer og 18 passagerer. De var på vej til et sportsarrangement i Boston.

/ritzau/