112

32-årig kvinde gik amok: Ville skære halsen over på ekskæreste

Politiet rykkede ud til adresse i Skive og sørgede for, at ekskæreste kunne tilbringe natten i sikkerhed

Udgivet:24. januar 2023, 09.29

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Pauli Vendelbo
Journalist

4 måneder siden

TRUSLER Frederiksgade i Skive dannede mandag aften rammen om et større drama, da en 32-årig kvinde fra Skive forsøgte at trænge ind til sin kvindelige ekskæreste.

- Det gik noget voldsomt for sig. Der blev blandt andet smadret en rude, og der blev også forsøgt at smadre døren til lejligheden ind. Derudover truede den 32-årige kvinde med at skære halsen over på sin ekskæreste, og det kunne vi selv høre, da vi havde ekskæresten i røret, da noget af dramaet udspillede sig, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet reagerede i første omgang på situationen ved at fragte den forurettede ekskæreste i sikkerhed.

- Men der kommer også nogle sigtelser mod den 32-årige. Det handler blandt andet om trusler på livet, siger Lars Mikkelsen.

Læs også
Kom over i den modsatte vejbane: Personbil kolliderede med lastbil - chauffør forsøgte forgæves at undvige Kom over i den modsatte vejbane: Personbil kolliderede med lastbil - chauffør forsøgte forgæves at undvige
Læs også
Kom over i den modsatte vejbane: Personbil kolliderede med lastbil - chauffør forsøgte forgæves at undvige
Læs også
Politirapporten: Fængsling forlænget og fuld kvinde styrtede på cykel Politirapporten: Fængsling forlænget og fuld kvinde styrtede på cykel
Læs også
Politirapporten: Fængsling forlænget og fuld kvinde styrtede på cykel