Sørgeligt, Peter Hahn

9. juni 2021, 08.39

Grethe Breum.

VISITATION Peter Hahn, dine læserbreve oser langt væk af panik. Når du som i dit læserbrev den 8. juni i Skive Folkeblad tilsviner et forhåbentlig kommende byrådsmedlem - nemlig Erik Mortensen.

Hvad har han skrevet, som ikke passer, når det drejer sig om alle de skrækkelige sager fra Skive Kommune, der har set dagens lys? Kom med eksemplerne og uddyb, hvad Erik Mortensen skriver, som ikke passer?

Læs også
Bunden er nået

Jeg kan godt forstå, at du er bange for konkurrence i Skive Byråd. Din type er der nemlig rigelig af.

Min opfattelse af en dygtig lokalpolitiker er, at vedkommende, indtil det modsatte er belyst ordentligt, er på borgerens side. Det er nemlig det, der altid har kendetegnet Erik Mortensen i hans politiske arbejde.

I dit politiske arbejder lyser egoismen ud af dig, men forhåbentlig ikke som politibetjent eller hvad? Du gør med dit sidste læserbrev en sørgelig figur - ja nærmest ynkelig.

Jeg har selv oplevet tilsvarende med kommunens afdeling for Visitiation og hjælpemidler. Kontakter jeg dem, kan de finde på at smide telefonrøret på, hvis jeg stiller dem spørgsmål, de ikke kan svare på.

Der må åbenbart være en syg kultur i denne afdeling, måske i hele det kommunale system?

Jeg forstår ikke, at Skive Folkeblad ikke interesserer sig for en sådan sag, men man har måske ikke længere journalister med kompetencer indenfor dette område?

Indlæser debat...