Efter besøg af kendt digter: Værtspar efterlyser sort Suzuki

Udgivet:07. juli 2018, 06.41

Læsetid:1 minut

Arkivfoto: Scanpix/PR

Katrine Friis Pedersen
| kfp@skivefolkeblad.dk

Tirsdag i sidste uge åbnede parret Toril Hulaas og Ole Bak hjemmet i Glyngøre op for den kendte digter Yahya Hassan - uden at vide, det var ham.

- Han var meget dannet at høre på, da han præsenterede sig som Hassan og forklarede, at han havde brug for et roligt sted at skrive på sin bog, siger Toril Hulaas.

Parret kom dog hurtigt til at fortryde, at de havde givet ham husly, da han efter nogle timer begyndte at udvise dårlig opførsel for både værtsparret og naboer.

- Han stjal blandt andet Oles racercykel, to telefoner, parfumer, vin og nøgler. Og så stjal han vores bil, som vi ellers skulle køre på ferie i torsdag morgen, siger Toril Hulaas.

Bilen er en sort Suzuki Vitara fra 2017 med registreringsnummer BN41518.

- Nu er der gået næsten halvanden uge, siden vi opdagede, at bilen var væk torsdag morgen. Og vi har stadig ikke set skyggen af den, så vi håber, at folk vil holde øje med, om de ser den, siger Toril Hulaas.

Parret fik politiet til at smide ham ud onsdag på grund af den dårlige opførsel, men det blev ikke det sidste, de så til Yahya Hassan.

For kort efter kom han løbende tilbage til huset med styrthjelm på hovedet, hvor han i hast forklarede, at han havde glemt sin habitjakke.

- Og så stak han af med to telefoner, som lå på køkkenbordet. Havde vi vist, hvem han var inden, havde vi ikke lukket ham ind, så det er utrolig grænseoverskridende at tænke på, at han har boet hos os, siger Toril Hulaas.

Siden har parret fået flere af deres stjålne ejendele tilbage fra bekendte i Glyngøre og fra politiet, der havde fundet deres telefoner i Aarhus, hvor den ene var knust.

Læs også
Kendt digter smidt ud af Bed & Breakfast i Glyngøre Kendt digter smidt ud af Bed & Breakfast i Glyngøre
Læs også:
Kendt digter smidt ud af Bed & Breakfast i Glyngøre
Læs også
Yahya Hassan i ophedet Ronaldo-diskussion med lokale børnehave-børn Yahya Hassan i ophedet Ronaldo-diskussion med lokale børnehave-børn
Læs også:
Yahya Hassan i ophedet Ronaldo-diskussion med lokale børnehave-børn
Læs også
<span>Politiet rykkede ud til værtspar i Glyngøre:</span> Efterlyst bil er stadig væk <span>Politiet rykkede ud til værtspar i Glyngøre:</span> Efterlyst bil er stadig væk
Læs også:
Politiet rykkede ud til værtspar i Glyngøre: Efterlyst bil er stadig væk