VIDEO: Gymnastikopvisning i Salling Hallerne

Udgivet:13. marts 2017, 09.57

Læsetid:1 minut

Det er ved forårsopvisningen, at store og små kan vise, hvad de har brugt vinteren på, når de har været til gymnastik. Foto: Morten Pedersen

Knap 600 børn og voksne var samlet i Salling Hallerne til forårets gymnastikopvisning med Seje tøser & frække fyre, ungdomsspringere fra Durup IF, Roslevholdet, springlopperne, familiemix og gæsteholdet fra Lyngs Idrætsefterskole.

[GALLERI:

Se de mange billeder fra opvisningen]

Der var altså cirka 250 gymnaster på gulvet i løbet af et par timer søndag formiddag, mens cirka 320 betalende gæster kiggede på.

Det store hold fra Lyngs Idrætsefterskole indledte opvisningen efter den traditionsrige indmarch. Efterskolens elever imponerende især tilskuerne med deres springgymnasters kraftfulde spring. Herefter var det gymnaster i meget varierende størrelser, der på skift indtog hallens gulv – dog med det tilfælles, at de alle modtog stående bifald fra de engagerede tilskuere.

- Gymnastikopvisningen gik over al forventning. Vi synes selv, at alle hold gjorde det rigtig flot. Vi har nogle trænere, som brænder for gymnastikken, og de er gode til at lave flotte opvisningsprogrammer, siger formand for gymnastikudvalget Anne Kirstine Kristensen.

Se vores

galleri fra opvisningen eller klik på videoen herunder:

-ts