Syg stjerne aflyser stor koncert i Tivoli

Den verdenskendte danske sanger Mø udskyder sin koncert i Tivoli fredag grundet corona. Danske dancehall- og hiphopmusikere er trådt til i stedet.

Udgivet:18. august 2022, 15.20

Læsetid:1 minut

Popsangeren Mø fik sit helt store internationale gennembrud i 2015 med sangen "Lean On", som hun indspillede sammen med Major Lazer. Siden har hun udgivet flere sange, som er blevet hits såvel herhjemme som i udlandet. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

1 år siden

KØBENHAVN Popstjernen Mø skulle fredag have indtaget Plænen i Tivoli med verdenshits som "Lean On" og "Cold Water".

Men det bliver der ikke noget af, for den 34-årige hitmager er nemlig ramt af corona og må derfor melde afbud til Fredagsrock.

Det oplyser Tivoli til Ritzau.

- Det er altid ærgerligt, når en stor koncert bliver hindret af sygdom. Heldigvis kommer Mø tilbage i haven på et senere tidspunkt, oplyser chefen for musik og underholdning, Thor Feilberg, i en skriftlig kommentar.

Han har dog allerede de musikalske sygevikarer klar i kulissen.

- I stedet får vi besøg af Djämes Braun og Vild Smith, der altid er garant for fest på Plænen, lyder det videre fra Thor Feilberg.

Førstnævnte er blandt andet kendt for dancehallsange som "Fugle" og "Farlig Tiger", mens sidstnævnte står bag numrene "Det Ik Sket" og "Send Nudes".

Opvarmningskoncerten bliver desuden stadig med den kvindelige dj Ashibah.

Tivoli ved endnu ikke, hvornår Mø kan holde erstatningskoncert.

/ritzau/

Roskildefestival2016 Rapgruppen Vild Smith fra Horsens er blandt andet kendt for sange som "Det Ik Sket" og "Gør Det Godt". (Arkivfoto). Emil Hougaard/Ritzau Scanpix
Dansk Melodi Grand Prix 2020 i Royal Arena Djämes Braun er kendt for at lave dancehallmusik. Hans velnok største hit er sangen "Fugle", der handler om at kigge efter damer. (Arkivfoto). Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix