112

Politiet søger vidner: Ung sallingbo fik lussinger og blev tvunget til at kysse sko

Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet. Blandt andre skulle en gruppe af piger være gået forbi omkring gerningstidspunktet

Udgivet:04. september 2023, 09.22

Læsetid:1 minut

Pauli Vendelbo
Journalist

VOLD Det kan tilsyneladende være farligt at komme gående i bylivet i Skive om natten.

Det var det i hvert fald for et yngre par natten til lørdag.

- Klokken 02.16 kom parret gående fra Karolinegade og ned ad trapperne til Ågade, da de passerede to mænd, der sad på trapperne. Da de gik forbi dem, råbte de to mænd noget til manden i parret, der er 19 år og kommer fra Spøttrup. Det var ikke noget voldsomt krænkende, men den 19-årige svarede tilbage, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Men det skulle han ikke have gjort. I hvert fald blev de to mænd så ophidset, at de konfronterede den 19-årige.

- Der blev først indledt en diskussion, og i forlængelse af diskussionen blev den unge mand tildelt to slag. Et slag på hver kind. Og derefter tvang han den 19-årige sallingbo ned på sine knæ, så han kunne kysse overfaldsmandens ene sko. Og alt det her blev filmet af den anden mand, så der er tale om fænomenet »Happy Slapping«, siger Niels Bach.

Der er stadig uvished om, hvem der derefter flygtede fra stedet, men politiet er meget interesseret i at høre fra eventuelle vidner.

Og det gælder også personer, der eventuelt skulle have set den video, der blev optaget af overfaldet.

- Det kan jo være, at videoen er optaget med henblik på at vise den frem for andre. Derudover er vi interesserede i at høre fra en gruppe af piger, der passerede stedet under eller umiddelbart efter, at episoden fandt sted, siger politiassistenten.

Læs også
Bedragere ringede til to ældre kvinder: Den ene smækkede på, den anden mistede 15.000 kroner Bedragere ringede til to ældre kvinder: Den ene smækkede på, den anden mistede 15.000 kroner
Læs også
Bedragere ringede til to ældre kvinder: Den ene smækkede på, den anden mistede 15.000 kroner