Stor forskrækkelse: Campinggæster blev beskudt

En 66-årig kvinde hørte, hvordan flere hagl ramte hendes campingvogn

Udgivet:02. august 2022, 09.20

Læsetid:1 minut

Arkivfoto: Leon Kirkholt/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Pauli Vendelbo
| pv@skivefolkeblad.dk

SKUDEPISODE Flere campister på Hedelandets Camping i Sevel fik mandag morgen kort før klokken seks sig noget af en forskrækkelse.

En 66-årig kvinde fra Aarhus-kanten, der befandt sig i en campingvogn på pladsen, ringede til politiet, efter hun havde hørt flere skud i området.

- Hun hørte også, at der var hagl, der ramte campingvognen, og da skuddene holdt op, fandt hun flere hagl oppe på taget af campingvognen, ligesom solpanelet var blevet beskadiget, siger politikommissær Torben Ladefoged fra lokalpolitiet i Holstebro.

Ifølge den 66-årige kvinde var der flere andre campister, der også hørte skuddene, og derfor vil politiet gerne høre fra flere gæster, der var på campingpladsen mandag aften.

- Lige nu er vi meget usikre på, hvad der ligger til grund for skuddene. Derfor er vi interesseret i at høre fra alle, der har viden, der kan gøre os klogere. Det kan være mange ting, men det er uanset hvad en alvorlig sag, når der bliver skudt mod et sted, hvor der opholder sig personer, siger Torben Ladefoged.

Politiet i Holstebro kan kontaktes på telefonnummer 114.