Skive fH henter endnu et talent i BSH: - Jeg har intet at tabe og alt at bevise

Joachim Hyldgaard er navnet på den seneste tilføjelse til Skive fH-truppen

Udgivet:10. maj 2022, 09.44

Læsetid:2 minutter

Joachim Hyldgaard er ny mand i Skive fH. Arkivfoto: Martin Ballund

Michael Hjorth Jensen
| mhj@skivefolkeblad.dk

HÅNDBOLD Skive fH har tidligere på året allerede forstærket sig med én ung spiller fra Bjerringbro-Silkeborg i form af Sebastian Skøtt. Og nu er den næste i rækken klar.

Skibonitterne har således hentet den 19-årige playmaker Joachim Hyldgaard fra samme adresse.

Han har skrevet under på en aftale af to års varighed med den lokale håndboldklub.

Hyldgaard har trænet en del med hos Bjerringbro-Silkeborgs ligahold, men den kommende sæson i 1. division for Skive fH bliver det første reelle seniorår for den unge spiller.

- Skive var stedet, hvor alle brikkerne faldt på plads, som jeg gerne ville have. Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt, at Skive rykkede ned, men jeg føler, at det er her, jeg både kan få spilletid og udvikle mig mest. Nu kender jeg også flere, der har været igennem systemet heroppe, og det er et godt sted at være for unge spillere, der ofte har udviklet sig meget i deres tid i Skive fH, siger den nye mand i en pressemeddelelse fra klubben.

I trænerteamet er assistent Peter Schilling godt tilfreds med at få tilført den unge playmaker, som besidder et stort udviklingspotentiale.

- Joachim er en spiller, som kan have et højt topniveau og som ikke er bange for at være direkte og gå på mål. Han har sine forcer på mellemdistanceskuddet og sine dueller, hvor han er eksplosiv, hurtig og stærk, trods sin unge alder. De spidskompetencer kommer vi til at dyrke yderligere, mens vi også forventer en ærgerrighed i at træne både godt, kollektivt og fysisk og på den måde udvikle sig på sigt til at kunne blive en profil på Skive fH-mandskabet, siger Schilling i pressemeddelelsen.

I Skive fH er det ikke kun Sebastian Skøtt, som Hyldgaard kender i forvejen. Også Christian Lorentzen og Phillip Lyngby er velkendte ansigter, og i selskab med dem håber den kommende SfH’er, at han kan vokse ind i en fremtrædende rolle.

- Jeg håber meget på, at jeg får en rolle i løbet af de to år og gerne en markant rolle, men nu må vi se, hvordan det går. Man er ny og lidt uprøvet, når man kommer op som ungdomsspiller, men jeg har intet at tabe og alt at bevise, så det håber jeg også, jeg kommer til at gøre her i Skive, slutter Hyldgaard i pressemeddelelsen.

Indlæser debat