112

Politirapporten: Spisende bilist kolliderede med modkørende og larmende knallerter giver bøvl i to lokale byer

Udgivet:03. oktober 2022, 14.46

Læsetid:3 minutter

Stock photoStock photo

Pauli Vendelbo
Journalist

12 måneder siden

To biler stødte sammen: Bilist havde travlt med at spise

En 43-årig mand fra Løgstrup havde fredag morgen klokken 06.40 så travlt med at spise, da han kom kørende i sin varebil på Ballingvej ved Hem, at han helt glemte at orientere sig om den øvrige trafik.

- Han forklarede, at han var i gang med at spise, og derfor kom han over i den modsatte vejbane, og her kørte han ind i venstre frontside af en personbil, der blev ført af en 51-årig mand fra Skive, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Ved sammenstødet blev alle ruder i venstre side af personbilen smadret, og airbaggen blev aktiveret. Det blev airbaggen i varebilen også, ligesom der kom en stor bule i varebilen.

Ifølge Niels Bach kom den 51-årige mand fra Skive og en 43-årige mand fra Løgstrup ikke alvorligt til skade ved sammenstødet.

- Men den 43-årige er nu sigtet for uopmærksomhed i trafikken.

Kontanter stjålet ved indbrud i restaurant

Onsdag aften klokken 20.37 gik alarmen hos restauranten Lybystrand på Lyby Strandvej.

- Gerningsmænd var kommet ind gennem et vindue, og så stjal de kontanter fra stedet. Der er ikke blevet stjålet andet, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Politikommissæren ønsker ikke oplyse, hvor mange penge der blev stjålet ved indbruddet.

Politiet er på sagen: Knallertkørsel generer i to lokale byer

I øjeblikket oplever lokalpolitiet i Skive, at der kommer en del anmeldelser om generende knallertkørsel i bestemte boligområder i både Jebjerg og Roslev.

- Det er dagligt, at knallertkørslen de to steder er til gene for beboerne i området. Der bliver kørt på knallerterne på mærkelige tidspunkter af døgnet, og der er generelt meget støj og uro fra maskinerne, siger politikommissær Lars Mikkelsen.

Senest torsdag aften kom der en anmeldelse om den forstyrrende knallertkørsel i Roslev.

- Og hvis det fortsætter, bliver vi nødt til at gøre noget. Det her kan beboerne i områderne ikke blive ved med at være i, siger Lars Mikkelsen.

500 liter dieselolie stjålet fra tank

Man skal passe på sin olie i denne tid, hvor energikrisen raser.

Det kan en beboer på Ørumvej ved Højslev nu snakke med om, efter han fredag eftermiddag fik stjålet dieselolie fra sin adresse.

- Fra en dieseltank hos manden blev der stjålet 500 liter dieselolie, som blev suget op fra tanken, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

To jagtrifler stjålet fra parkeret bil

Lørdag formiddag havde en gruppe jægere parkeret deres biler på en parkeringsplads på Ringvej Syd lige syd for Herningvej.

Bilerne blev parkeret klokken 10.15, og da jægerne kom tilbage til bilerne klokken 12, havde der været indbrud i den ene bil.

- En siderude var blevet knust, og så var der blevet stjålet to jagtrifler af mærkerne Savage og Tikka. De har en samlet værdi af 20.000 kroner, men det værste er, at de to jagtrifler nu er i omløb, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet vil gerne høre nærmere, hvis nogen har informationer om de stjålet rifler.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Bilist overholdt ikke vigepligt og stødte sammen med en anden bil

Fredag eftermiddag klokken 13.11 overholdt en 20-årig mand fra Løgstør ikke sin ubetingede vigepligt, da han kom kørende ad Tårupvej og ville videre ad Sparkærvej.

- Da den unge mand fra Løgstør kom til krydset ved Skivevej, kørte han derfor ind i siden på en 71-årig mandlig bilist fra Skive. Jeg har ikke oplysninger om, hvorvidt de to personer kom noget til ved uheldet, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Den 20-årige mand er nu sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.