Se at komme ud i vejret: Det er lørdag, påsken er allerbedst

Har man fri i påsken, arter vejret sig helt perfekt lige nu.

Udgivet:08. april 2023, 13.50

Læsetid:1 minut

Lige nu topper påsken 2023. Vejrmæssigt i hvert fald. Foto: Steen Don

Thomas Johansen
Redaktionschef

1 måned siden

VEJR Solen skinner fra en skyfri himmel over Skive lige nu og sådan vil det - med undtagelse af en lille sky eller to - være resten af dagen.

Lørdag bliver måske ikke påskens varmeste dag. Til gengæld den mest solrige i denne omgang. Temperaturen topper på Skivegnen i eftermiddag på 12 komma noget. Men det kan føles lunere ved en varm mur.

2. påskedag kan vi runde de 13 grader. Til gengæld bliver solen stort set væk. Faktisk ser vi ikke mere til den i denne påske-omgang, når den er gået ned i aften. Så de som har tænkt sig at blive oppe for at se påskesolen danse, har et langt og forgæves ophold ved havebordet foran sig. Det bliver overskyet men tørt både søndag og mandag.

Når vejret ændrer sig igen mandag aften, bliver det til det værre. Med påskens slutning er det også slut med tørvejret, og både tirsdag og onsdag ser ganske våde ud i DMI’s langtids-prognoser.

Næste weekend tegner det heller ikke til det store have- eller altankasse-forår. 8-10 grader, skyet og byger. Men det kan jo nå at ændre sig ...

Indlæser debat