Erhverv

14 lokale gazeller hyldet: »Det er en utrolig flot præstation«

- Stort tillykke med kåringen af jeres virksomhed til gazellevirksomhed 2020! Det er en utrolig flot præstation, der har krævet mod, visioner og handlekraft, ikke mindst under de svære vilkår, som coronapandemien har medført.

Sådan lød det, da V-borgmester Peder Christian Kirkegaard sammen med blandt andre Business Skives direktør, Lars Fjalland, torsdag formiddag hyldede 14 lokale virksomheder.

Virksomhederne var inviteret til officiel hyldest på Skives gamle rådhus i Torvestræde. På grund af coronarestriktioner var repræsentanterne for virksomhederne allerede ved invitationen delt i to grupper.

Men med seneste restriktioner, der blandt andet betyder afstandskrav på to meter og et forsamlingsforbud på fem personer, blev invitationen hurtigt ændret til en virtuel hyldest.

Også formanden for erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget, Goska Rasmussen, (V), samt Skive Kommunes kommunikations-, udviklings- og erhvervschef Anders Rask deltog i mødet.

Flere lokale virksomheder har gennem årene modtaget gazelleprisen, som er Dagbladet Børsen står bag. Og blandt virksomhederne findes flere, som mere end én gang har modtaget gazelleprisen.

Hvert år kårer Dagbladet Børsen en lang række virksomheder i Danmark til gazeller. Flere krav skal naturligvis være opfyldt, før en virksomhed kan blive kåret, og som ordet gazelle antyder, så handler det om vækst med en vis hastighed.

Følgende gazeller blev hyldet:

Murermester Steen Mikkelsen, Hjerk ApS

Ole Ibsen, Balling A/S

Agro Seeds ApS

GNL Service A/S

Tømrermestrene Gjerul & Lassen A/S

Justesens Køkken ApS

Højgård Planteskole/Nursery A/S

Rito ApS

Wimex ApS

K. Aggerholm A/S

NIC Denmark ApS

Prof Cycling Midt Vest ApS

Hem Elektro ApS

Yttrup Transport ApS

Foto: Steen Don