Skive-skole fik kendt komiker på besøg: Melvin svarede på spørgsmål fra eleverne

8. juni 2021, 06.02

Privatfoto

KULTUR Aakjærskolen havde mandag besøg af standup-komikeren Melvin Kakooza.

I forbindelse med, at han skulle optræde i Kulturcenter Skive med talkshowet »Den hemmelige gæst«, lykkedes det at få ham overtalt til at lægge vejen forbi skolen.

I skolegården fortalte Melvin i et kvarters tid levende og sjovt om sig selv og sin vej til at blive komiker, og derefter brugte han endnu et kvarter på med stor tålmodighed og helt i øjenhøjde at svare på spørgsmål fra eleverne om alt mellem himmel og jord.

Efter Melvin havde elevrådet et lille indslag for at fortælle klasserne, at de har valgt at bruge nogle af de penge, som blev uddelt i en pulje fra undervisningsministeriet til elevrådene til fremme af trivsel, på at købe en fin ny fodbold til alle klasser, som de så kan bruge på skolens nye teqball-bord, som elevrådet fik forhandlet hjem fra årets borgmesterpulje.

Melvin fik, foruden stor tak, lidt lækkerier og en rejsekuffert med lakridspiber, andet slik - og ikke mindst to Hancock Sport-Cola, fortæller skoleleder Lars Kirk.

Der stod »Smæk for skillingen« på kufferten, og Melvin løftede sløret for, at han kommer tilbage til Skive med det program til august.

Han stillede i øvrigt op til seancen kvit og frit.

Melvin fortalte om sig selv i skolegården, og bagefter fik eleverne mulighed for at stille spørgsmål. Privatfotos

Indlæser debat...